Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Δήμαρχος Ζακύνθου: Προσπαθούμε να μη μείνει το νησί χωρίς νερό

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κάθε δυνατή προσπάθεια καταβάλει από χθες το βράδυ ο Δήμος Ζακύνθου ώστε να συνεχίσει να δουλεύει το κεντρικό αντλιοστάσιο ύδρευσης του νησιού, καθώς σήμερα έχει προειδοποιήσει η ΔΕΗ ότι θα κόψει την παροχή του ρεύματος λόγο του τεράστιου χρέους της Δημοτικής επιχείρησης που ξεπερνά τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Πριν λίγη ώρα, για το συγκεκριμένο θέμα, παραχώρησε συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς, ο όποιος δήλωσε ότι “από πλευρά του Δήμου γίνονται όλες οι ενέργειες για να μην μείνει η Ζάκυνθος χωρίς νερό“, ενώ στην συνέχεια επισήμανε ότι “οι νομικοί εκπρόσωποι του Δήμου είναι έτοιμοι να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΔΕΗ”.

Ακόμα, ο κ. Κολοκοτσάς ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι “σήμερα το πρωί συνεργείο της ΔΕΗ βρέθηκε στο κεντρικό αντλιοστάσιο της Ζακύνθου, αλλά υπάλληλοι του Δήμου τους απέτρεψαν ώστε να κόψουν το ρεύμα” και στην συνέχεια ανέφερε ο Δήμαρχος Ζακύνθου ότι “για το συγκεκριμένο πρόβλημα θα ενημερωθούν αναλυτικά και ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής αλλά και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε