Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Δήμος Πατρέων: Κλείνει την Εθνική Οδό Πατρών Πύργου την Τρίτη

Δήμος Πατρέων: Κλείνει την Εθνική Οδό Πατρών Πύργου την Τρίτη
Intime News (αρχείο)

Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα αναμένεται να προκαλέσει ο αποκλεισμός της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, τον οποίο αποφάσισε ο Δήμος Πατρέων.

Συγκεκριμένα, γίνεται γνωστό ότι ο δήμος της αχαϊκής πρωτεύουσας θα προχωρήσει στον αποκλεισμό της Εθνικής, στον κόμβο της βιομηχανικής περιοχής, την προσεχή Τρίτη (21.1.2020), στις 11:00 το πρωί.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, βασικά αιτήματα της κινητοποίησης είναι η άμεση έναρξη των εργασιών κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου χωρίς διόδια, καθώς και η νότια χάραξη του οδικού δικτύου, από την περιοχή του Μιντιλογλίου, έως και πέρα από την Κάτω Αχαΐα, με σκοπό την προστασία των οικισμών και του περιβάλλοντός τους.

Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι “ο δήμος Πατρέων διεκδικεί διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις, την κατασκευή ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος – Τσακώνα”, προσθέτοντας ότι “αυτό το έργο θα μπορούσε μέχρι σήμερα να είχε κατασκευαστεί και να το χρησιμοποιούμε με ασφάλεια χωρίς να χάνονται στην άσφαλτο ανθρώπινες ζωές”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις