Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Δημοσιεύματα σε διεθνή ΜΜΕ για την αυτοθυσία του παππού στις Γούβες

Δημοσιεύματα σε διεθνή ΜΜΕ για την αυτοθυσία του παππού στις Γούβες
ΦΩΤΟ CRETAPOST

Ο παππούς στις Γούβες έδωσε τη ζωή του, για να μπορέσει να σώσει τα εγγόνια του και… η απόφασή του, φαίνεται ότι δε συγκίνησε μόνο τον ελληνικό Τύπο.

Μόλις το θέμα αναδείχθηκε από τα τοπικά ΜΜΕ όπως το cretapost, άρχισε να γίνεται γνωστό, μέσω των μεγαλύτερων διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων.

Μεταξύ αυτών είναι το bbc, το cnn και η dailymail, καθώς ο 61 ετών παππούς, έκανε τις διακοπές του εδώ με τα εγγόνια του και τη μητέρα τους προερχόμενος από την Σκωτία.

Click4More: Γούβες: Καρέ – καρέ η δραματική διάσωση των δυο παιδιών και η τραγική κατάληξη του παππού

Σημαντική θέση στα διεθνή του bbc έγινε η αυτοθυσία του 61χρονου με τον τίτλο «Άνδρας πέθανε στην Κρήτη στην προσπάθειά του να σώσει τα εγγόνια του».

Το μεγάλο ειδησεογραφικό πρακτορείο έβαλε το θέμα τόσο στο bbc.com όσο και στο κανάλι που έχει στο youtube.

Με τον τίτλο «Ήρωας Βρετανός παππούς, 61 χρόνων, πνίγηκε την ώρα που έσωζε τα εγγόνια του, 7 και 10 χρόνων, αφού τους άφησε με ασφάλεια στα βράχια» βγήκε η dailymail.co.uk

Με ειδική μνεία στον ηρωισμό του παππού και το σοκ των παιδιών, το μεγάλο πρακτορείο αναφέρεται στις προσπάθειες του αλλά και την τραγική του κατάληξη.

Και στα γαλλικά ΜΜΕ έγινε θέμα η αυτοθυσία του παππού. Χαρακτηριστικό είναι το News-24.fr που ανάρτησε θέμα με τίτλο: «Εργαζόμενος στο NHS της Σκωτίας πνίγηκε όταν παρασύρθηκε στη θάλασσα σώζοντας τα εγγόνια του – Χαρακτηρίστηκε ήρωας από τον γιο του».

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις