Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Δημοτικές εκλογές 2023: Ο Δήμαρχος στον Πόρο έσωσε τον αντίπαλό του στις εκλογές – Είχε βγάλει λάθος ψηφοδέλτια

Δημοτικές εκλογές 2023: Ο Δήμαρχος στον Πόρο έσωσε τον αντίπαλό του στις εκλογές – Είχε βγάλει λάθος ψηφοδέλτια
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Μία ανάσα πριν τις δημοτικές εκλογές της Κυριακής και ενώ οι αντίπαλοι υποψήφιοι σε πολλούς δήμους της χώρας έχουν βγάλει τα «μαχαίρια», στον Πόρο, ο Δήμαρχος δίνει το καλό παράδειγμα και σώζει, την τελευταία στιγμή, τον αντίπαλό του στις κάλπες.

Ο Δήμαρχος Πόρου, Γιάννης Δημητριάδης, παρατήρησε ότι ο αντίπαλός του στις δημοτικές εκλογές έχει βγάλει λάθος ψηφοδέλτια! Ψηφοδέλτια που αν τυπώνονταν έτσι, θα έβγαιναν όλα άκυρα και ο δήμαρχος θα ήταν ο απόλυτος νικητής των εκλογών με ποσοστό 100%

Ωστόσο, αυτό δεν έγινε και ο δήμαρχος επέλεξε να επισημάνει το λάθος στον άλλο υποψήφιο για να μπορέσει να διορθώσει τα ψηφοδέλτια και να γίνει την Κυριακή μια σωστή και δίκαιη αναμέτρηση στις κάλπες.

Μάλιστα, ο δήμαρχος έκανε και μια ανάρτηση στο facebook για το θέμα, στην οποία εξηγεί όλα όσα έγιναν.

«Αντιμετώπισα το θεωρητικό δίλημμα αν θα έπρεπε να περιοριστώ στις αρμοδιότητές μου αποσιωπώντας το γεγονός και αναμένοντας την επικράτησή μου στις εκλογές με απόλυτο ποσοστό (100%) ή αν θα έπρεπε να ενημερώσω τον ανθυποψήφιό μου και να του υποδείξω τις σωστές προδιαγραφές των ψηφοδελτίων προκειμένου να προλάβει να προβεί στην αντικατάστασή τους» αναφέρει μεταξύ άλλων. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις