Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Δολοφονία μπάτλερ στη Θεσσαλονίκη: «Μου πρόσφεραν χρήματα για να φύγω» λέει η μητέρα του θύματος

Δολοφονία μπάτλερ στη Θεσσαλονίκη: «Μου πρόσφεραν χρήματα για να φύγω» λέει η μητέρα του θύματος

Συνεχίστηκε στο πενταμελές στρατοδικείο Θεσσαλονίκης η υπόθεση της δολοφονίας του 25χρονου μπάλτερ που βρέθηκε νεκρός σε πισίνα έπαυλης το 2013. Εκεί δικάζεται ο 36χρονος γόνος εύπορης οικογένειας με τη μητέρα του θύματος να κάνει αποκαλύψεις κατά την κατάθεσή της.

Η 58χρονη γυναίκα από τη Σρι Λάνκα που εργάζονταν οικιακή βοηθός στην οικογένειας άφησε αιχμές ότι ήταν ένα σεξουαλικό έγκλημα και τόνισε ότι της πρόσφεραν χρήματα για να φύγει από την Ελλάδα.

Ισχυρίστηκε ότι ο κατηγορούμενος ήταν ο δράστης της δολοφονίας επειδή έμεινε πολλές ώρες μόνος του στο σπίτι με τον γιο της, ενώ ανέφερε ότι έβλεπε τον κατηγορούμενο να κάνει παρέα μόνο με άνδρες τους οποίους έφερνε στο σπίτι και όχι με γυναίκες.

Από την άλλη τα υπόλοιπα μέλη του υπηρετικού προσωπικού κατέθεσαν ότι ο κατηγορούμενος είχε και φίλες γυναίκες και με τη μία από αυτές διατηρούσε σχέση επί δύο χρόνια, όπως ανέφερε ρεπορτάζ της εκπομπής Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου. 

Η μητέρα του θύματος ανέφερε στην κατάθεσή της: «Ήμουν στην Αθήνα στο σπίτι του αδερφού του κατηγορούμενου. Τελευταία φορά μίλησα τηλεφωνικά με τον γιο μου 16.30-17.00. Μου είπε ”μαμά ήρθε ο….”. Τον ρώτησα αν ο κατηγορούμενος έχει να φάει και ο γιος μου, μου είπε ότι είχε παραγγείλει πίτσα. Στη συνέχεια ρώτησα τον γιο μου αν ο ίδιος έχει φάει και μου είπε ότι θα έφτιαχνε μια μακαρονάδα και στη συνέχεια θα κοιμόταν γιατί ήταν κουρασμένος. Πήρα τηλέφωνο ξανά το ίδιο βράδυ και την επόμενη μέρα και δεν απάντησε κανείς. Μετά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να έρθω στη Θεσσαλονίκη γιατί κάτι κακό έχει γίνει. Ήρθα με το αεροπλάνο, πήγα στο σπίτι αλλά η αστυνομία δεν με άφησε να μπω μέσα. Δεν είδα το παιδί μου. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά και έμαθα ότι είναι νεκρός από την αστυνομία. Ρώτησα τον κατηγορούμενο αν ήξερε τι είχε γίνει και ποιος το είχε κάνει. Δεν είπε τίποτα και έφυγε. Τη δεύτερη μέρα κατάλαβα ότι το έκανε αυτός. Γιατί ήταν μόνοι στο σπίτι μαζί με τον γιο μου. Δεν είχε ποτέ κοπέλα και έφερνε μόνο αγόρια στο σπίτι. Η μητέρα του κατηγορούμενου μου είπε να μου δώσει χρήματα για να φύγω και να μην επιστρέψω στην Ελλάδα γιατί κινδυνεύει η ζωή μου. Ο γιος μου ήταν πολύ καλό παιδί. Θέλω να τιμωρηθεί ο δολοφόνος του».

Νωρίτερα είχε καταθέσει ο γείτονας της οικογένειας που είχε φτάσει από νωρίς στο σημείο που έγινε το έγκλημα. «Η μητέρα του νεκρού διατηρούσε φιλική σχέση με τη δική μας οικιακή βοηθό. Την πήρε τηλέφωνο και της είπε να πάει να χτυπήσει το κουδούνι. Πήγαμε μαζί και περιμέναμε τον Πακιστανό οικιακό βοηθό της οικογένειας. Ανοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα. Μετά βγήκε έξω τρέχοντας. Τα μάτια του ήταν γουρλωμένα και μου είπε να πάω μέσα. Βρήκαμε τον άνθρωπο να είναι μπρούμυτα ο μισός με το κεφάλι μέσα στην πισίνα. Του είπα να μην ακουμπήσει κάτι και να φωνάξουμε την αστυνομία».

Μετά τη μητέρα του θύματος κατέθεσε ο σοφέρ που εργάζονταν χρόνια στην οικογένεια του κατηγορούμενος και ο κηπουρός της έπαυλης.

Η μαγείρισσα της οικογένειας είπε ότι ο κατηγορούμενος είναι αθώος και δεν έχει σχέση με την υπόθεση. «Τον κατηγορούμενο τον ξέρω από μικρό παιδί. Είχε και φίλες και φίλους. Δεν τον είδα με αγόρια. Είχε μια σχέση με κοπέλα δύο χρόνια».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις