Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Δολοφονία Suzanne Eaton: Ζητά την επιμέλεια των παιδιών η σύζυγος του δράστη

Δολοφονία Suzanne Eaton: Ζητά την επιμέλεια των παιδιών η σύζυγος του δράστη
Intime News

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton στην Κρήτη, πέρυσι το καλοκαίρι. Η σύζυγος του καθ’ ομολογίαν δράστη ζητά την επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Star δηλώνει ότι από την ημέρα που αποκαλύφθηκε το έγκλημα έχει αλλάξει η ζωή η δική της και των δύο μικρών παιδιών της οικογένειας, ηλικίας 3 και 1,5 έτους αντίστοιχα.

Click4more: Suzanne Eaton: Προφυλακιστέος ο 27χρονος για τη δολοφονία της βιολόγου

“Τώρα είμαι στα παιδιά… Να μεγαλώσω τα παιδιά μου… Έχω πάρει και έχω κάνει χαρτί για να πάρω εγώ την επιμέλεια των παιδιών. Η επικοινωνία είναι μόνο για τα παιδιά, τίποτα άλλο. Ήταν πολύ δύσκολα με αυτόν τον άνθρωπο, ήμαστε πέντε χρόνια μαζί”, τονίζει.

Η σύζυγος του 28χρονου έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν το περασμένο καλοκαίρι έμαθε ότι ο σύζυγος και πατέρας των παιδιών της, κατηγορείται για τη δολοφονία και τον βιασμό της Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton.

“Δεν είχε δώσει την παραμικρή αφορμή”, εξομολογείται.

Click4more: Suzanne Eaton: Ο μαρτυρικός θάνατος της βιολόγου – “Της κόπηκε το αυτί και ούρλιαζε…”

“Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει ακριβώς. Είναι πολύ δύσκολο γιατί από τη μία στιγμή στην άλλη γκρεμίστηκε όλη η γη. Να αναλάβει τις ευθύνες του”, σημειώνει.

“Την επιμέλεια πρέπει να την αναλάβει εξ ολοκλήρου η μητέρα, διότι εκτός από την ανατροφή, που ήδη κάνει μόνη της, χρειάζεται και τη νομική εκπροσώπηση, να μπορεί να πάρει μόνη της αποφάσεις για ό,τι αφορά τα παιδιά”, δηλώνει ο Ανδρέας Αναγνωστάκης, δικηγόρος της συζύγου του 28χρονου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις