Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Δολοφονία Θώμης Κουμπούρα: Προφυλακίζεται ο 39χρονος – “Μου ζήτησε να χωρίσουμε”

ΦΩΤΟ από το LamiaReport
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

– Ο 39χρονος φέρεται να είπε ότι το βράδυ της δολοφονίας η Θώμη του ζήτησε να χωρίσουν
– Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα θα αναλάμβανε τα καθήκοντα που είχε εκείνος στον πολιτικό φορέα του Α. Σώρα
– Ο δικηγόρος του αφήνει υπονοούμενα ότι του είχε γίνει “πλύση εγκεφάλου” από τον πολιτικό φορέα
– Μιλάει επίσης για έναν άνθρωπο “παράφρων”
– “Είσαι κότα” φώναζε στον 39χρονο ο αδερφός του θύματος
– ΒΙΝΤΕΟ: Θύμα και φερόμενος ως δράστης μαζί σε εκδήλωση του πολιτικού φορέα

Μετά την τρίωρη απολογία του στον ανακριτή, ο 39χρονος που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα με 15 μαχαιριές, κρίθηκε προφυλακιστέος.

“Τα παλικάρια τα θυμούνται όλα! Είμαι ο Κώστας ο Κουμπούρας… είσαι κότα, ρε. Ομολόγησε και πες την αλήθεια” φώναζε ο αδερφός του θύματος στον 39χρονο, όταν τον είδε να βγαίνει από το Δικαστικό Μέγαρο στη Λαμία.

Την σκότωσε όταν του είπε να χωρίσουν – Τι είπε στην απολογία του ο 39χρονος

 

Σύμφωνα με την εκπομπή TATIANA live, στην απολογία του ο 39χρονος, είπε ότι με την 45χρονη παιδοψυχίατρο είχαν ερωτικο δεσμό και εκείνο το βράδυ η γυναίκα του ζήτησε να χωρίσουν. Στην απόφασή της αυτή, συντέλεσε και το γεγονός ότι ο 39χρονος φέρεται να την πίεζε να κάνουν παιδί…

Εκτός από το τέλος στη σχέση τους, η γυναίκα φαίνεται πως ήθελε να βάλει τέλος και στην κοινή πολιτική πορεία τους. Ασχολούνταν και οι δύο με τον πολιτικό φορέα του Αρτέμη Σώρρα. Όμως, ο 39χρονος “καθαιρέθηκε” και τα καθήκοντά του θα αναλάμβανε… η 45χρονη σύμφωνα με πληροφορίες!

Σύμφωνα με την εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ο 39χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι το έγκλημα έγινε γύρω στις έξι το πρωί.

Ο δικηγορος κατέθεσε αίτημα για ιατρική εξέταση, αφού ο κατηγορούμενος έλεγε πάλι ασυνάρτητα πράγματα ενώ δε θυμάται βασικά στοιχεία του εγκλήματος.

Θύμα και θύτης μαζί σε εκδήλωση

 

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, προβλήθηκε και βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται θύμα και φερόμενος ως δράστης, μαζι, σε εκδήλωση του πολιτικού φορέα:

Δείτε τις εικόνες:

Τι λέει ο δικηγόρος του 39χρονου

 

“Ομολόγησε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Αρνήθηκε αρχικά όλες τις κατηγορίες και στη συνέχεια ομολόγησε… Διευκρίνησε τα αίτια που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια αυτή πράξη. Μίλησε για την ερωτική απογοήτευση, για την αποπομπή του από τον φορέα και όλα τα ζητήματα που αφορούσαν την ερωτική του σχέση με την παιδοψυχίατρο… Από τα στοιχεία της δικογραφίας δε μου μένει αμφιβολία ότι και η οικογένειά της γνώριζε την ερωτική σχέση που είχε (το θύμα) με τον εντολέα μου….” είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του, στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live.

Για το αν θα έπαιρνε τη θέση του το θύμα, στον πολιτικό φορέα ο δικηγόρος είπε ότι αυτό δεν ισχύει αφού “ο εντολέας μου έχει διαγραφεί και ανήκε σε μια άλλη περιφερειακή οργάνωση”…

Το κίνητρο ήταν ερωτικό σύμφωνα με τον δικηγόρο σε συνδυασμό με διαφορά απόψεων για τον πολιτικό φορέα. Και διευκρίνησε:

“Η άτυχη θανούσα διέκοψε τον δεσμό της το συγκεκριμένο βράδυ με τον εντολέα μου, λέγοντάς του ότι δε μπορούν να συνεχίσουν από τη στιγμή που έχει καθαιρεθεί. Η ίδια επιθυμούσε να μείνει στη σχέση της, γιατί παράλληλα υπήρχε και παράλληλος δεσμός…”

“Η σύγχυση παραμένει και θα έλεγα ότι τουλάχιστον τα όσα άκουσα, καταδεικνύουν έναν άνθρωπο παράφρων ο οποίος δε μπορεί να ελέγξει το συναίσθημά του” συμπλήρωσε ο δικηγόρος του.

“Θεωρώ ότι όλα τα άτομα που εμπλέκονται και συνδέονται με τέτοιες οργανώσεις, πολλές φορές παρασύρονται από τη μεθοδολογία και από μια πλύση εγκεφάλου που γίνεται στα μέλη και αν υπάρχει ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο μπορούν να οδηγηθούν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις… Είναι ταγμένος στο σκοπό της συγκεκριμένης ομάδας”.

Ο δικηγόρος απάντησε ότι κάνει τη δική του εκτίμηση, όταν τον ρώτησε η Τατιάνα Στεφανίδου αν το παραπάνω συνέβη στον εντολέα του.

“Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η συγκεκριμένη ενέργεια έχει χαρακτηριστικά παραφροσύνης. Δεν δικαιολογούνται αυτά τα χτυπήματα από έναν λογικό άνθρωπο” κατέληξε ο δικηγόρος.

Ακούστε τι δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος και τα αδέρφια της παιδοψυχιάτρου:

Τον “πέρασαν” από την πίσω πόρτα στα δικαστήρια

Το μεσημέρι, οι αστυνομικοί αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να περάσουν τον 39χρονο από μια πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου και να τον οδηγήσουν κατευθείαν στο γραφείο του ανακριτή, αποφεύγοντας έτσι τις κάμερες.

Και αυτή τη φορά ο 39χρονος κατά τη μεταφορά του δεν έβγαλε κουβέντα. Ο δικηγόρος του ενημέρωσε ότι σήμερα η απολογία θα γινόταν κανονικά σε ανακριτή και εισαγγελέα, ωστόσο τόνισε ότι ο εντολέας του βρισκόταν σε σύγχυση και ότι είχε πρόβλημα επικοινωνίας μαζί του. Δείτε το βίντεο της προσαγωγής του στα δικαστήρια Λαμίας:

 

Πηγή: ΤΑΤΙΑΝΑ live, LamiaReport

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε