Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Δολοφονία Θώμης Κουμπούρα: Την σκότωσε με 15 μαχαιριές! Τι “είδε” ο ιατροδικαστής

Δολοφονία Θώμης Κουμπούρα: Την σκότωσε με 15 μαχαιριές! Τι “είδε” ο ιατροδικαστής

Τουλάχιστον 15 μαχαιριές “έκοψαν” το νήμα της ζωής, της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, η δολοφονία της οποία συγκλονίζει τη χώρα.

Για έγκλημα που υποδηλώνει μίσος και πάθος έκανε λόγο ο ιατροδικαστής Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας που εξέτασε τη σορό της άτυχης παιδοψυχιάτρου.

Στο μεταξύ, ο νούμερο ένα ύποπτος για την δολοφονία, έφτασε στη Λαμία από την Ευρυτανία, λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα και ανέβηκε τα σκαλιά του αστυνομικού μεγάρου. Αυτή την ώρα ανακρίνεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη του άνδρα είχαν εντοπιστεί το πρωί στο Κρίκελλο Ευρυτανίας καθώς ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook έχει κάνει αναρτήσεις σχετικά με την υπόθεση και είχε ανεβάσει μάλιστα και βίντεο! Ο ίδιος λέει στις αναρτήσεις του ότι είναι αθώος και ότι του έχουν στήσει πλεκτάνη.

Ο άνδρας που έχει προσαχθεί, ασχολείται με τον τον πολιτικό φορεά “Ελλήνων Συνέλευσις” του Αρτέμη Σώρρα. Μάλιστα, ο Αρτέμης Σώρρας, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις για την δολοφονία της γυναίκας, έκανε σχετική ανάρτηση στο Facebook σχολιάζοντας την υπόθεση. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σύμφωνα με το LamiaReport πάντως, οι αστυνομικοί έχουν πολλά στοιχεία στη διάθεσή τους τα οποία είναι άκρως επιβαρρυντικά για τον 39χρονο φίλο της παιδοψυχιάτρου, η οποία βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το πρωί της Τετάρτης μέσα στο σπίτι της.

Στο μεταξύ, το απόγευμα, έγινε η κηδεία της άτυχης παιδοψυχιάτρου. Λίγα λεπτά μετά το τελευταίο “αντίο”,  ο αδερφός της Σάββας, μίλησε για την υπόθεση, γνωρίζοντας πως η αστυνομία έχει στα χέρια της και ανακρίνει τον Νο 1 ύποπτο για την δολοφονία της αδερφής του.

Πηγή: LamiaReport, LamiaStar

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε