Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ανοίγουν κλειστά στόματα για τους κατηγορούμενους – Νέες ανατριχιαστικές καταγγελίες – video

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ανοίγουν κλειστά στόματα για τους κατηγορούμενους – Νέες ανατριχιαστικές καταγγελίες – video

Η Ελένη Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε φαίνεται πως δεν ήταν η μόνη που πέρασε το κατώφλι του επίμαχου σπιτιού. Τι καταγγέλλουν δύο κοπέλες, εκ των οποίων η μία ανήλικη…

Η Ελένη Τοπαλούδη βρήκε φρικτό θάνατο στα βράχια παραλίας στη Ρόδο και οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία, δίνουν μάχη για να αποφύγουν τα ισόβια. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται και πολλά κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης συμπληρώνονται. Καθημερινά αποκαλύπτονται νέες μαρτυρίες για τους κατηγορούμενους που αξιολογούνται με προσοχή.

Νέες ανατριχιαστικές καταγγελίες για τους δυο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Η 21χρονη φοιτήτρια που δολοφονήθηκε φαίνεται πως δεν ήταν η μόνη που πέρασε το κατώφλι του σπιτιού όπου οι δυο άντρες ικανοποιούσαν τις σεξουαλικές τους ορέξεις.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ακόμη δυο νεαρές κοπέλες είχαν πάει στο σπίτι στους Πεύκους με την μια μάλιστα να είναι ανήλικη. Αυτές οι δύο κοπέλες έλυσαν τη σιωπή τους στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ. Περιέγραψαν όσα έζησαν και πως απέφυγαν, όπως λένε, τα χειρότερα.

Οι μαρτυρίες για τους κατηγορούμενους

Προβληματίζουν οι εικόνες με το βανάκι

Χθες η εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ με την Τατιάνα Στεφανίδου, έδειξε εικόνες από το βανάκι που χρησιμοποίησαν οι κατηγορούμενοι, τη νύχτα της δολοφονίας. Είναι το λευκό βανάκι που ανήκει στον πατέρα του 21χρονου Ροδίτη. Το όχημα με το οποίο πήγαν την Ελένη Τοπαλίδου στο διαμέρισμα και αργότερα τη μετέφεραν σοβαρά τραυματισμένη στην παραλία, όπου και την πέταξαν στη θάλασσα.

Στα πλάνα βλέπουμε ότι στην καρότσα υπάρχει μια τάβλα, που δεν επιτρέπει σε κάποιον να καθίσει. Πώς είναι δυνατόν ο ένας από τους δύο να έκανε όλη αυτή την απόσταση μέχρι την παραλία ανεβασμένος εκεί; Επιπλέον τη νύχτα της δολοφονίας, κάμερα ασφαλείας είχε καταγράψει το βανάκι χωρίς να διακρίνεται άτομο στην καρότσα του. Πήγαν και οι δύο κατηγορούμενοι στο αρχικό ραντεβού με την 21χρονη ή μήπως ο ένας από τους δύο την περίμενε στο διαμέρισμα; Ερωτήματα που ακόμα δεν έχουν απαντηθεί. Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ της εκπομπής “Μαζί σου”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις