Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Δώρα αγάπης για την Μυρτώ στην Καλαμάτα

ΦΩΤΟ από το tharrosnews
ΦΩΤΟ από το tharrosnews

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα των υπευθύνων των Street Relays της Καλαμάτας και εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν τόσο χθες το βράδυ στο πάστα πάρτι, όσο και σήμερα το πρωί στον περιβάλλοντα χώρο του Ελίτ για το αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης αγάπης για την άτυχη Μυρτώ.

Η ίδια η νεαρή κοπέλα, καθισμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο κι έχοντας διαρκώς στο πλευρό της τη μητέρα της, Μαρία, ήταν εκεί εισπράττοντας τη συμπαράσταση και την αγάπη όλων στη δύσκολη μάχη ζωής που δίνει μετά την απάνθρωπη κακοποίησή της πριν λίγα χρόνια στην Πάρο.

Οι σκυταλοδρομίες της Καλαμάτας που έφεραν εις πέρας με μεγάλη επιτυχία οι άνθρωποι του τμήματος στίβου του Ακρίτα – με τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (παραβρέθηκαν η Νίκη Μπακογιάννη και η Μιρέλα Μανιάνι) και άλλων φορέων και χορηγών- εξασφάλισαν μάλιστα μια φορητή συσκευή οξυγόνου, την οποία πρόσφερε στη Μυρτώ ο ιδιοκτήτης του Ελίτ, Νικήτας Κάρτσωνας.

Επίσης, η συγγραφέας Φωτεινή Κωνσταντοπούλου παρουσίασε σήμερα στο χώρο του ίδιου ξενοδοχείου το νέο της έργο “Μέσα από τα Μάτια τους”, θα προσφέρει μέρος των εσόδων από ένα βιβλίο της, ενώ σκοπεύει να γράψει και ένα νέο εμπνευσμένο και αφιερωμένο στη Μυρτώ.

Συγκινητική ήταν σε όλα αυτά η παρέμβαση της μητέρας της Μυρτώς, η οποία εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της για τη βοήθεια και το αγκάλιασμα στην κόρη της, προτρέποντας όλους μας να ζούμε “γεμάτα” την κάθε μέρα με τα παιδιά μας και τους αγαπημένους μας, γιατί τείνουμε να καταλαβαίνουμε την αξία αυτής της δυνατότητας μόνο όταν τη χάνουμε…

Στα αξιοσημείωτα της εκδήλωσης ήταν και η παρουσία της συζύγου του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Γεωργίας Κρητικού – Σαμαρά, η οποία έχει σταθεί στο πλευρό της Μυρτούς από την πρώτη στιγμή. Η κα Σαμαρά είχε πολύ διακριτική παρουσία στο χώρο των εκδηλώσεων.

Στο πλαίσιο των Street Relays έγιναν, επίσης, τέσσερις βραβεύσεις διακεκριμμένων Μεσσήνιων αθλητών διαφορετικών αθλημάτων και πιο συγκεκριμένα στον Τάκη Λαγοπάτη από την κολύμβηση, στη Λιάνα Λιούτα από τη ρυθμική γυμναστική, στον Πέτρο Νοέα από το μπάσκετ και στη Νίκη Καραχάλιου από το βόλεϊ.
Το τελευταίο μέρος περιλάμβανε τους αγώνες σκυταλοδρομίες 4×50, 4×100, 4×500, 4×1000 και 2×2.000 στους οποίους υπολογίζεται ότι έλαβαν μέρος περισσότεροι από 1.000 μικροί και μεγάλοι δρομείς.

Πηγή: TharrosNews

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε