Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Δράμα: Άνδρας έπεσε σε φρεάτιο ασανσέρ από τρία μέτρα ύψος

Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Μια απίστευτη περιπέτεια πέρασε ένας 62χρονος στη Δράμα, όταν έπεσε σε σε φρεάτιο ασανσέρ που βρίσκεται στην είσοδο του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας. Η ζωή του δεν κινδύνεψε, ωστόσο η Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο, χρειάστηκε αρκετή ώρα να τον απεγκλωβίσει.

Ο 62χρονος μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο στη Δράμα, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ παραμένει ακόμα άγνωστος ο λόγος, για τον οποίο έπαθε το ατύχημα, αφού όταν άνοιξε την πόρτα του ασανσέρ ήταν στο κενό και όχι στον όροφο που ήθελε να πάει.

Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας, σήμερα Τετάρτη (10.11.2021) το μεσημέρι, χρησιμοποίησε ένα από τα ασανσέρ που βρίσκονται εντός του διοικητηρίου όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Όταν άνοιξε την πόρτα πίσω από αυτή δεν βρίσκονταν ο θάλαμος αλλά το κενό, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος περίπου τριών μέτρων και να βρεθεί στο υπόγειο.

Επικράτησε αναστάτωση και κλήθηκε αμέσως η Πυροσβεστική η οποία κατάφερε να απεγκλωβίσει τον 62χρονο.

Ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ανέφερε ότι πληροφορήθηκε το συμβάν ενώ βρίσκονταν στην Κομοτηνή σε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη ΑΜΘ, Χρήστο Μέτιο. Όπως είπε επιστρέφοντας στη Δράμα θα ερευνήσει αν υπήρξε θέμα με την ασφάλεια του ανελκυστήρα και θα επικοινωνήσει προσωπικά με τον άτυχο άντρα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις