Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Δράμα: Εντοπίστηκε νεκρή η Δήμητρα Ζήρδα μετά τη δραματική έκκληση του μεγαλύτερου γιου της [pics]

Δράμα: Εντοπίστηκε νεκρή η Δήμητρα Ζήρδα μετά τη δραματική έκκληση του μεγαλύτερου γιου της [pics]

Τραγικός επίλογος για την αγνοούμενη γυναίκα στη Δράμα. Η Δήμητρα Ζήρδα είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Ο μεγαλύτερος γιος της, μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη…

Νεκρή εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (15-06-2019) η 57χρονη Δήμητρα Ζήρδα η οποία είχε εξαφανιστεί πριν περίπου δέκα μέρες από το χωριό Φωτολίβος στη Δράμα, όπου έμενε με τον σύζυγο και τον μικρότερο γιο της.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της κοντά στον ποταμό Αγγίτη. Εντός της ημέρας, η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στα  ακριβή αίτια θανάτου της.

Ο μεγαλύτερος γιος της που ζει στη Γερμανία, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής είχε βρεθεί στο στούντιο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, απευθύνοντας  δραματική έκκληση στους τηλεθεατές να βοηθήσουν στις έρευνες ανεύρεσής της. Για την εξαφάνιση της είχε σημάνει Silver Alert.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η άτυχη γυναίκα είχε χαθεί από τα ξημερώματα της Πέμπτης 6 Ιουνίου, από το χωριό Φωτολίβος Δράμας, όπου έμενε με τον σύζυγο και τον μικρότερο γιο της.

Η απουσία της έγινε αντιληπτή από τον σύζυγο της που όπως ισχυρίστηκε βγήκε μες στη νύχτα για να την ψάξει, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Οι έρευνες που πραγματοποιήθηκαν τις επόμενες μέρες από αστυνομία, πυροσβεστική και ΕΜΑΚ στα ποτάμια της περιοχής, δεν είχαν αποτέλεσμα.

Μετά από δέκα μέρες αγωνίας, γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για την Δήμητρα Ζήρδα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις