Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Δράμα – Κορονοϊός: Η τραγική ειρωνεία πίσω από τον θάνατο της νοσηλεύτριας! “Σπάνιο μεγαλείο ψυχής” (Βίντεο)

Δράμα – Κορονοϊός: Η τραγική ειρωνεία πίσω από τον θάνατο της νοσηλεύτριας! “Σπάνιο μεγαλείο ψυχής” (Βίντεο)

H άτυχη νοσηλεύτρια έφυγε από τη ζωή στα 58 της χρόνια. Η είδηση σκόρπισε πόνο και θλίψη στη Δράμα. Ο κορονοϊός αποδείχθηκε ένας αντίπαλος ανίκητος…

Θλίψη προκαλεί η είδηση για τον θάνατο 58χρονης νοσηλεύτριας από τη Δράμα που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό. Η 58χρονη νοσηλεύτρια που έχασε τη μάχη από επιπλοκές της Covid-19 ήταν μητέρα δύο παιδιών και εργαζόταν στο νοσοκομείο της Δράμας.

Συγκλονισμένη μίλησε για τον χαμό της φίλης της στο Mega, η νοσηλεύτρια Παρασκευή Παπαστεργίου: «Η τραγική ειρωνεία είναι ότι πριν από λίγες ημέρες γέννησε η κόρη της στο νοσοκομείο Δράμας με καισαρική και βρέθηκαν θετικοί στο κορoνοϊό μητέρα και νεογνό μετά τον τοκετό, αλλά δεν είχαν συμπτώματα».

Λίγο μετά η άτυχη νοσηλευτρια άρχισε να έχει συμπτώματα και έγινε εισαγωγή στο νοσοκομείο Δράμας, ωστόσο η κατάσταση της άρχισε να επιδεινώνεται και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναφοράς στην Αλεξανδρούπολη. Η 58χρονη φοβόταν ότι λόγω της δύσπνοιας θα χρειαζόταν να διασωληνωθεί, κάτι που έγινε.

«Ηταν μια νοσηλεύτρια που υπηρέτησε με αγάπη, αφοσίωση και επαγγελματισμό. Ήταν με το χαμόγελο στα χείλη. Το νοσοκομείο έχασε μια σπάνια νοσηλεύτρια με μεγαλείο ψυχής» είπε η κ. Παπαστεργίου. Η ίδια περιγράφει την τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο Δράμας όπου μεγάλο μέρος των εργαζομένων είναι θετικοί στον κορoνοϊό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις