Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αχαΐα: Δασκάλα άφησε πεινασμένους μαθητές δημοτικού για να τους τιμωρήσει

Αχαΐα: Δασκάλα άφησε πεινασμένους μαθητές δημοτικού για να τους τιμωρήσει
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, δασκάλα “τιμώρησε” τους μαθητές της γιατί κάποιοι εξ αυτών προχθές της έβαλαν κόλλα στην καρέκλα με αποτέλεσμα να καταστραφούν τα ρούχα της.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε στο tempo24 ο διευθυντής του σχολείου και ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β. Πασσάς.

Η δασκάλα χθες, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία των γονιών, είπε στα παιδιά της τάξης ότι δεν θα πάρουν το κολατσιό που προσφέρεται από τη Μητρόπολη Πατρών για “τιμωρία”.

Το tempo24 επικοινώνησε με τον διευθυντή του σχολείου αλλά και με τον κ. Βαγγέλη Πασσά της Περιφερειακής διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Και οι δύο μας μετέφεραν ότι η δασκάλα, δεν τους έδωσε το κολατσιό στο πρώτο διάλειμμα και τους έδωσε στο τρίτο.

“Μπορεί να ενέχει μια υπερβολή η απόφαση αυτή, όμως εκτιμώ ότι δεν ήταν τόσο σοβαρό, γιατί στο μεταξύ μπορεί μερικά παιδιά να είχαν φάει το δικό τους κολατσιό που φέρνουν από το σπίτι ή παίρνουν από το κυλικείο”, δήλωσε ο κ. Πασσάς.

Μιλώντας ο διευθυντής της σχολικής μονάδας, είπε ότι το κολατσιό διανεμήθηκαν κανονικά στην τάξη στο τρίτο διάλειμμα. Επίσης σύμφωνα με τον κ. Πασσά, την Τρίτη θα βρεθεί στο συγκεκριμένο σχολείο, σχολικός σύμβουλος της Περιφέρειας. Ερωτηθείς αν η επίσκεψη έχει να κάνει με το περιστατικό, ο κ. Πασσάς, ανέφερε ότι το συγκεκιριμένο σχολείο έχει κάποιες ιδιαιτερότητες και θέματα τα οποία πρέπει να συζητηθούν και στο πλαίσιο αυτό, θα συζητηθεί και το εν λόγω περιστατικό.

Πηγή: Tempo24

 

Δυτική Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις