Παρασκευή, 10 Μαΐ
18oC Αθήνα

Αχαΐα: Τροχαίο στην κάμερα! Φορτηγό πέφτει πάνω σε αυτοκίνητο [vid]

Αχαΐα: Τροχαίο στην κάμερα! Φορτηγό πέφτει πάνω σε αυτοκίνητο [vid]
ΦΩΤΟ από το tempo24

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 5:50 το πρωί της Πέμπτης. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Νίκος Ιατρού, είδε το πρωί όταν άνοιξε το μαγαζί του σπασμένα γυαλιά και κατάλαβε…

“Κάθε μέρα συμβαίνουν. Απλά, μέχρι τώρα είμαστε τυχεροί…” λέει, εκφράζοντας τον φόβο του ότι κάποια στιγμή θα θρηνήσουμε θύματα, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία του εμπορικού κέντρου της πόλης.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που ο κ. Ιατρού έχει αλλάξει τη βιτρίνα του καθώς από τις συγκρούσεις των οχημάτων κάποιο από τα εμπλεκόμενα καταλήγει… στη βιτρίνα. Την τελευταία φορά μάλιστα, μόλις λίγα λεπτά πριν “προσγειωθεί” στη βιτρίνα το αυτοκίνητο της φωτογραφίας, στη γωνία συζητούσαν δύο γυναίκες!

Είναι θαύμα μέχρι σήμερα που δεν έχει γίνει μεγαλύτερο κακό. Τα τροχαία είναι πολλά. Οι οδηγοί παραβιάζουν το στοπ που υπάρχει στην οδό Αγίου Ιωάννου. Τα οχήματα που διέρχονται την παλαιά Πατρών – Πύργου δεν χαμηλώνουν ταχύτητα και το κακό δεν αργεί να γίνει.

Επίσης, η κυκλοφορία στην Αγίου Ιωάννου έχει αυξηθεί καθώς έχει απαγορευθεί η άνοδος της Αράξου προς το κέντρο της Αχαγιάς, συνεπώς όλα τα οχήματα από τον Άραξο διέρχονται από το σημείο με αυξημένες ταχύτητες.

Σημειώνεται ότι η δημοτική αρχή έχει κάνει παρέμβαση στην αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας και σύντομα θα τοποθετηθεί και δεύτερο ΣΤΟΠ στην οδό Αγίου Ιωάννου λίγο πριν τη διασταύρωση. Επίσης θα γραφτεί και στο οδόστρωμα. Παράλληλα, άμεση παρέμβαση των διευθύνσεων της Περιφέρειας ζητά και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Πηγή: Tempo24

 

Δυτική Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις