Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Δύο νεκροί από την κακοκαιρία που σαρώνει τη δυτική Ελλάδα

Δύο νεκροί από την κακοκαιρία που σαρώνει τη δυτική Ελλάδα
ΦΩΤΟ από το tharrosnews

Ο 56χρονος σκοτώθηκε ψάχνοντας για αντικείμενα, μέσα σε σκουπιδότοπο της Κυπαρισσίας.
Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι σκοτώθηκε και ένας Πακιστανός εργάτης στη Μυρσίνη Ηλείας.
Τεράστιες ποσότητες νερού έπεσαν στην Ηλεία – Τι λέει ο δήμαρχος.

Ένας άνδρας 56 ετών, βουλγάρικης καταγωγής, σκοτώθηκε νωρίτερα από κεραυνό στον παράνομο σκουπιδότοπο του δήμου Τριφυλίας στο Αλιμάκι της Δ.Ε. Κυπαρισσίας.
Πληροφορίες λένε ότι ο άτυχος άνδρας είχε πάει μαζί με άλλα τρία άτομα στον παράνομο σκουπιδότοπο και καθώς έψαχνε μέσα στα σκουπίδια για αντικείμενα και ρουχισμό, χτυπήθηκε από τον κεραυνό.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι τη ζωή του έχασε και ένας 35χρονος από το Πακιστάν.

Που βρισκόταν ο άτυχος 35χρονος που έχασε τη ζωή του στην κακοκαιρία

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ένας εργάτης από το Πακιστάν στο χωριό Μυρσίνη του νομού Ηλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο 35χρονος εργάτης βρισκόταν σε ένα παράπηγμα σε καταυλισμό κοντά στη Μυρσίνη.

Όταν έφτασε στο ΕΚΑΒ, οι διασώστες ενημερώθηκαν, ότι μόλις άστραψε, έπεσε κάτω. Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Γαστούνης, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Προς το παρόν πάντως δεν είναι σαφές αν χτυπήθηκε από κεραυνό και σκοτώθηκε ή κάποια άλλη αιτία προκάλεσε τον θάνατό του, όπως δεν είναι γνωστό και το αν την ώρα που συνέβη το μοιραίο εργαζόταν.

Μιλώντας στο newsit.gr o δήμαρχος της περιοχής Γιάννης Λέντζας επιβεβαίωσε το περιστατικό και εξήγησε ότι νωρίτερα την περιοχή έπληξαν πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα. «Είχαμε μεγάλες ποσότητες νερού, αλλά το σύστημα ανταποκρίθηκε. Είχαμε πάρει και προληπτικά μέτρα και αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι υπό έλεγχο» ανέφερε προσθέτοντας ότι η περιοχή δεν αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα.

Μεγάλα προβλήματα στην Καλαμάτα

Ιδιαίτερα σημαντικά είναι τα προβλήματα που εντοπίζονται στους δρόμους της Καλαμάτας από την ισχυρή καταιγίδα που ξέσπασε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης και συνεχίζει να πλήττει την περιοχή μέχρι και αυτή την ώρα.

 

 

 

 

 

 

Έπεσαν δέντρα που σε πολλές περιπτώσεις όπως στην οδό Νέδοντος, εμποδίζουν την κυκλοφορία.

Δεκάδες είναι μέχρι στιγμής οι κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας

Πηγή: newsit.gr, tharrosnews, eleftheriaonline

Δυτική Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις