Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ειρήνη Λαγούδη: Τι δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων! [vid]

Ειρήνη Λαγούδη

Οι τοξικολογικές εξετάσεις, όταν βγουν τα αποτελέσματα, αναμένεται να δώσουν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα για το θάνατο της 44χρονης μητέρας…

Θα δείξουν καταρχάς αν η Ειρήνη Λαγούδη πήρε φυτοφάρμακο για το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας ή αν είχε πάρει κάποια άλλη ουσία και ήταν αναίσθητη την ώρα της φωτιάς, για το ενδεχόμενο της δολοφονίας. Όμως οι τοξικολογικές εξετάσεις, μπορούν να δώσουν απαντήσεις και για τις ουσίες που βρέθηκαν στον οργανισμό της, από την καύση και τις αναθυμιάσεις μέσα στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την εκπομπή LiveNews, υπάρχουν κάποιες πρώτες πληροφορίες για τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Σύμφωνα με αυτά τα πρώτα αποτελέσματα από το ιατροδικαστικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, δεν υπάρχουν ενδείξεις για λήψη ουσιών που θα επηρεαζαν την αντίληψή της. Τη στιγμή της μοιραίας φωτιάς δηλαδή, μέσα στο αυτοκίνητο, η γυναίκα είχε πλήρη αντίληψη του τι συνέβαινε και δεν ήταν υπό την επήρεια ηρεμιστικών ή άλλων φαρμάκων.

Επίσης, δεν βρέθηκε κανένα ιχνος φυτοφαρμάκου, για το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας…

Γιατί καθυστερούν τα αποτελέσματα

Την ίδια ώρα, αίσθηση έχει προκαλέσει η καθυστέρηση των επίσημων αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων, οι οποίες μάλιστα είχαν τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης. Σύμφωνα λοιπόν με το LiveNews, ο λόγος που καθυστερούν τα τελικά αποτελέσματα των τοξικολογικών, είναι γιατί είναι εκτός λειτουργίας το μηχάνημα του εργαστηρίου και δε μπορεί να “διαβάσει” το μονοξείδιο του άνθρακα!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι τοξικολογικές εξετάσεις της Ειρήνης Λαγούδη, έχουν σταλεί σε άλλη ιατροδικαστική υπηρεσία…

Πηγή: LiveNews

 

Δυτική Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις