Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κατάθεση από πρόσωπο – κλειδί για την Ειρήνη Λαγούδη – “Τρεις οι δράστες της δολοφονίας”

Κατάθεση από πρόσωπο – κλειδί για την Ειρήνη Λαγούδη – “Τρεις οι δράστες της δολοφονίας”

– Δίχως τέλος οι αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση
– Δύο φορές κατέθεσε στον εισαγγελέα συγγενικό πρόσωπο του θύματος δίνοντας σημαντικά στοιχεία
– Ποιες ενδείξεις οδηγούν σε τρεις δράστες για τη δολοφονία
– Προσωπικά και οικονομικά τα κίνητρα του βασικού κατηγορούμενου σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας

“Βροχή” αποκαλύψεων το τελευταίο διάστημα για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη. Μετά την είδηση για ποινική δίωξη του εισαγγελέα σε άνθρωπο από το στενό περιβάλλον της άτυχης μητέρας, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι που φέρονται να είναι δράστες της δολοφονίας είναι τρεις!

Ο ηθικός αυτουργός και οι εκτελεστές

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, τρία άτομα “φωτογραφίζονται” τώρα ως οι δολοφόνοι της Ειρήνης Λαγούδη. Ο ένας είναι ο ηθικός αυτουργός και φέρεται να έδωσε εντολή σε δύο δικούς του ανθρώπους, να κάψουν την άτυχη Ειρήνη Λαγούδη μέσα στο αυτοκίνητό της.

Άλλωστε, σύμφωνα με την έκθεση του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής, το έγκλημα δε θα μπορούσε να γίνει από έναν άνθρωπο. Άλλος έβαλε τη φωτιά και άλλος κλείδωσε την γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητο. Για αυτό και βρέθηκαν αποτυπώματα από το παπούτσι της γυναίκας στον ουρανό και στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου, γεγονός που δείχνει ότι η προσπαθούσε να σωθεί, ενώ την καιγόταν ζωντανή!

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αναμένεται να βοηθήσει στο να συνδεθεί -αν συνδεθεί- ο ηθικός με τους φυσικούς αυτουργούς.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η Espresso, ο άνθρωπος αυτός που αναμένεται τις επόμενες ώρες να κληθεί για κατάθεση από την ανακρίτρια Αγρινίου, κατηγορείται ότι έβαλε ένα ή περισσότερα άτομα να δολοφονήσουν την άτυχη μητέρα τριών παιδιών.

Στη δίωξη περιλαμβάνεται ένα ακόμη άτομο από το φιλικό περιβάλλον του, στο οποίο αποδίδεται ο ρόλος του φυσικού αυτουργού της ανθρωποκτονίας, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του έως τώρα. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν στην εφημερίδα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ασκηθεί δίωξη για τη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη και σε άλλο άτομο τις επόμενες μέρες.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη, που μίλησε στο star: “Όχι μόνο δεν ήταν ένας ο φυσικός αυτουργός, αλλά σαφώς διαφέρει και από το πρόσωπο του ηθικού αυτουργού. Δηλαδή του προσώπου που προκάλεσε με καθαρό τρόπο και μέσω πειθούς, τον φυσικό αυτουργό να προχωρήσει στην πράξη του. Τα κίνητρα θα αποδειχθούν. Τα προσωπικά κίνητρα που μετά έγιναν και οικονομικά… Θεωρώ ότι η απολογία θα πυροδοτήσει τις εξελίξεις”.

Νέα κατάθεση από συγγενή της άτυχης Ειρήνης

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Star, συγγενικό πρόσωπο της Ειρήνης Λαγούδη, έδωσε κατάθεση μόνο μία φορά για την πολύκροτη υπόθεση, όταν είχε εξαφανιστεί η άτυχη μητέρα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, ο εισαγγελέας του πήρε κατάθεση δύο φορές και μάλιστα, έδωσε σοβαρά στοιχεία, που βοήθησαν στην εξέλιξη της πολύκροτης υπόθεσης.

Πηγή: star, espresso

 

Δυτική Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις