Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ξέσπασμα Μητροπολίτη Αμβρόσιου για το “άθεο κράτος” του Τσίπρα και την οργή του Θεού!

Ξέσπασμα Μητροπολίτη Αμβρόσιου για το “άθεο κράτος” του Τσίπρα και την οργή του Θεού!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με μια ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, αναφέρεται στις φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική και τον άθεο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Εκφράζει επίσης τη δυσαρέσκειά του, επειδή δεν προσκλήθηκε εκπρόσωπος της εκκλησίας, σε τηλεοπτικό πάνελ, να μιλήσει για τις καταστροφές στη Δυτική Αττική. Ο Μητροπολίτης αναφέρει συγκεκριμένα:

“Πλην όμως στο άθεο αυτό Κράτος, στο οποίο ζούμε σήμερα, με τους δεδηλωμένους ως προς την αθεΐα τους Πρωθυπουργό και πολλούς Υπουργούς,  κανείς δεν σκέφθηκε να καλέσει στο πάνελ του και κάποιο εκπρόσωπο του Θεού, κάποιο εκκλησιαστικό πρόσωπο, ώστε να ακουσθή και της Εκκλησίας η άποψη! Και όμως η άποψη της Εκκλησίας είναι η πιο έγκυρη, όταν κρίνωνται τα φαινόμενα αυτά!… Ανοίξτε, λοιπόν, αδελφοί μου την Καινή Διαθήκη, αν βέβαια υπάρχει ακόμη -κρυμμένη και περιφρονημένη- κάπου εκεί  σε κάποιο ντουλάπι, συρτάρι κλπ. στο σπιτικό σας. Ανατρέξατε  στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο, κεφάλαιο 24, στ.6-8. Εκεί περιγράφονται διάφορα έκτακτα φυσικά φαινόμενα, τα οποία θα είναι καταστροφικά! Όπως π.χ. πείνα και σεισμοί, που θα επιφέρουν καταστροφές στο φυσικό περιβάλλον! Μεταξύ αυτών πρέπει να εντάξουμε και τους καταποντισμούς.  Όλα αυτά θα εκφράζουν την οργή του Δημιουργού Θεού για την αποστασία του δημιουργήματός Του, δηλ. του ανθρώπου”

Σε άλλο σημείο, αναφέρει: “Φρονώ ταπεινά, ότι ζούμε πλέον «στους έσχατους χρόνους»! Εισήλθαμε πλέον στον αιώνα του Αντιχρίστου, δηλ. στον αιώνα της αποστασίας από το δρόμο του Θεού. Οπότε όλα αυτά τα καταστροφικά φαινόμενα, τα οποία συμβαίνουν εδώ και εκεί καθημερινώς, συμβαίνουν για να εκφράσουν την οργή του Θεού για την αποστασία του ανθρώπου”.

Πηγή: mkka.blogspot

 

 

Δυτική Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις