Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Πάτρα: Αναβλήθηκε τελικά ο πλειστηριασμός μετά τη διαμαρτυρία [vid]

Πάτρα: Αναβλήθηκε τελικά ο πλειστηριασμός μετά τη διαμαρτυρία [vid]
ΦΩΤΟ από το tempo24

Αναβλήθηκε μετά από αρκετές ώρες διαπραγμάτευσης, η διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού ακινήτου στην Πάτρα, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί.

Η απόφαση ελήφθη από την τράπεζα και σύμφωνα με το tempo24, η διαδικασία σταμάτησε λόγω παρεμπόδισης από πολίτες, στελέχη του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πατρέων, οργανώσεις και κινήσεις.

Συγκεκριμένα στο σημείο βρέθηκαν εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Όλοι Μαζί για την Πάτρα” Βίβιαν Σαμούρη, ο επικεφαλής της παράταξης Ανυπότακτη Πολιτεία Χρήστος Πατούχας, η Κίνηση Υπεράσπισης Καταναλωτικών Αγαθών και φοιτητικοί σύλλογοι.

Προγήθηκε ένταση και επεισόδια έξω από το γραφείο της συμβολαιογράφου στην οδό Βότση. Η παρέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση ενώ παρατάχθηκε και μια διμοιρία των ΜΑΤ. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα “Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη”, ενώ ζήτησαν και είδαν τη συμβολαιογράφο.

Εν συνεχεία ανέμεναν δικηγόρο για να πράξουν αναλόγως. Το ακίνητο που θα έβγαινε στο “σφυρί” ήταν ένα ακίνητο μέσα σε αγροτική έκταση  αξιας 153.000ευρώ. το οποίο έβγαινε στον πλειστηριασμό για 50.000 ευρώ.

Πηγή: tempo24

 

Δυτική Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις