Πέμπτη, 23 Μαΐ
25oC Αθήνα

Πάτρα: Αυτοκίνητο παρέσυρε ηλικιωμένη! [pics]

Πάτρα: Αυτοκίνητο παρέσυρε ηλικιωμένη! [pics]

Με σοβαρά τραύματα στη μέση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο γυναίκα που παρασύρθηκε από Ι.Χ αυτοκίνητο και ενώ κινούνταν πεζή το μεσημέρι της Κυριακής (12.01.2020)σ τη νησίδα της Ακτής Δυμαίωνστο ύψος της στροφής, μετά τον τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτου με κατεύθυνση το ρεύμα προς Πάτρα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του, με αποτέλεσμα να παρασύρει τη γυναίκα που εκείνη την ώρα βάδιζε στη διαχωριστική νησίδα μαζί με το σκυλάκι της. Αποτέλεσμα του τροχαίου σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν η γυναίκα να εκσφενδονιστεί και να τραυματιστεί σοβαρά και το αυτοκίνητο να καταλήξει στην πρόσοψη του κτιρίου νυχτερινού κέντρου διασκέδασης.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε σύμφωνα με πληροφορίες την τραυματία αρχικά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών “Αγιος Ανδρέας” και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο “Παναγία η Βοήθεια” στο Ρίο.

Το σημείο που σημειώθηκε το σοβαρό τροχαίο, χαρακτηρίζεται ως η στροφή του “θανάτου” καθώς αρκετές φορές κατά το παρελθόν εχουν σημειωθεί και άλλα ατυχήματα και δυστυχώς θανατηφορά. Οι οδηγοί και κυρίως όσοι αγνοούν την επικινδυνότητα του σημείου και κινούνται με υψηλή ταχύτητα φτάνοντας στη συγκεκριμένη στροφή, βρίσκονται μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσουν το έλεγχο του οχήματος τους, με απρόβλεπτες συνέπειες.

πηγή: tempo24.gr

Δυτική Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις