Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Πάτρα: Γυμνασιόπαιδο μαχαίρωσε τον μαθητή λυκείου για ασήμαντη αφορμή

Πάτρα: Γυμνασιόπαιδο μαχαίρωσε τον μαθητή λυκείου για ασήμαντη αφορμή
ΦΩΤΟ από το thebest

Για ασήμαντη αφορμή φαίνεται πως έγινε ο καβγάς μεταξύ των δύο μαθητών, στο προαύλιο σχολικού συγκροτήματος στην Πάτρα, σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του thebest ένας 15χρονος μαθητής Γυμνασίου διαπληκτίστηκε με μαθητή Λυκείου, ο οποίος έχει μεταφερθεί τραυματισμένος στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο παίδων. Το θύμα είπε πως δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι, κάτι που ακόμα διερευνάται από την αστυνομία, η οποία δεν έχει εξακριβώσει ακόμα αν όντως το τραύμα οφείλεται σε αυτό.

Πληροφορίες λένε ότι οι λόγοι του καβγά των δύο παιδιών, ήταν οπαδικοί…

Ο 15χρονος μαθητής προσήχθη στο Α΄Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής η υπόθεση δεν φαίνεται να σχετίζεται με σχολικό εκφοβισμό.

Ως προς την κατάσταση της υγείας του 16χρονου μαθητή της Α΄Λυκείου σύμφωνα με την ενημέρωση από την Διοικήτρια του Καραμανδανείου νοσοκομείου παίδων Β. Γεωργιοπούλου, ο μαθητής εχει θλαστικό τραύμα στη δεξιά ωμοπλάτη, το οποίο αντιμετωπίστηκε από τους γιατρούς και παραμένει για νοσηλεία . Ο μαθητής όπως είπε, είναι καλά και ευτυχώς ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός.

Πηγή: thebest

 

Δυτική Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις