Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Δολοφονία ταξιτζή στην Καστοριά: Ισόβια χωρίς ελαφρυντικό προτείνει η εισαγγελέας

Δολοφονία ταξιτζή στην Καστοριά: Ισόβια χωρίς ελαφρυντικό προτείνει η εισαγγελέας

Την ενοχή του κατηγορουμένου με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης και χωρίς να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, πρότεινε σύμφωνα με πληροφορίες η Εισαγγελέας, στην πολύκροτη δίκη του ειδικού φρουρού από την Καστοριά για τη δολοφονία του 52χρονου ταξιτζή.

Σύμφωνα με το kozanilife, η ίδια τόνισε πως το έγκλημα διαπράχθηκε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση από τον δράστη, χωρίς να του αποδοθεί μειωμένος καταλογισμός, αφού ούτε ο ψυχίατρος μπόρεσε να στοιχειοθετήσει κάτι τέτοιο.

Το κλίμα στην αίθουσα του Δικαστηρίου καθ όλη τη διάρκεια της σημερινής δίκης ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά, με τους συγγενείς του άτυχου 52χρονου να ξεσπούν αρκετές φορές σε κλάματα.

Η απόφαση αναμένεται τις επόμενες ώρες, μόλις ολοκληρωθούν οι αγορεύσεις των δύο πλευρών.

Νωρίτερα, στις 11.00 το πρωί, εμφανώς αγχωμένος ξεκίνησε την απολογία του ο ειδικός φρουρός που κατηγορείται για τη δολοφονία του 52χρονου ταξιτζή από την Καστοριά λέγοντας πως η πράξη του ήταν απαράδεκτη. Ο ίδιος περιέγραψε στο Δικαστήριο λεπτομερώς τα όσα συνέβησαν στην υπόθεση του Μαζιώτη, τον οποίο πυροβόλησε και συνέλαβε ο ίδιος. Με υπουργική απόφαση μετά από αυτή την επιτυχία του ο ειδικός φρουρός μετακινήθηκε στην Καστοριά για λόγους ασφαλείας. Διαβάστε εδώ όλα όσα είπε στο δικαστήριο.

Πηγή: kozanilife

 

Δυτική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις