Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Καβάλα: “Όρμησε προς το μέρος μου κι εγώ τον πυροβόλησα”!

Καβάλα

Συνεχίζεται η διαδικασία ανάκρισης ενώπιον του εισαγγελέα, του φερόμενου ως δράστη του διπλού φονικού στην Χρυσούπολη Καβάλας, στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης.

Σύμφωνα με το enanews, ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε ενώπιον του Εισαγγελέα ότι τα θύματα πήγαν στο σπίτι του, στην Καβάλα, απείλησαν και έβρισαν τον ίδιο αλλά και την μητέρα του και στη συνέχεια επιτέθηκαν στην μητέρα του, πιάνοντας την από τον λαιμό και χτυπώντας την στον τοίχο.

Όπως ισχυρίζεται ο φερόμενος ως δράστης : “Θόλωσα, πήγα μέσα στο σπίτι μου πήρα τον καραμπίνα και βγήκα έξω με σκοπό να τους προκαλέσω φόβο και να φύγουν από την οικία μου. Θυμάμαι ότι έβαλα τρία φυσίγγια στην καραμπίνα. Ο 42χρονος συνέχιζε να μας βρίζει και τη στιγμή που όρμησε προς το μέρος μου εγώ τον πυροβόλησα.

Στη συνέχεια πυροβόλησα και την μητέρα του η οποία συνέχιζε να με βρίζει ευρισκόμενη στον δρόμο μπροστά από την οικία μου. Μετά το περιστατικό πήρα το αυτοκίνητο μου και πήγα στο Α.Τ Νέστου όπου και ανέφερα στους Αστυνομικούς ότι είχε συμβεί”.

Πηγή: enanews

Δυτική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις