Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κοζάνη: Άνοιξαν το χαρτόκουτο στα χιόνια και δεν έμειναν αδιάφοροι – Οι εικόνες που είδαν μέσα – video

Κοζάνη: Άνοιξαν το χαρτόκουτο στα χιόνια και δεν έμειναν αδιάφοροι – Οι εικόνες που είδαν μέσα – video

Είδαν αυτό το χαρτόκουτο μέσα στο χιόνι, αλλά δεν αδιαφόρησαν. Το άνοιξαν, και αυτό που είδαν τους συκλόνισε…

Με τα χιόνια να έχουν καλύψει εδώ και μέρες το μεγαλύτερο μέρος της Βόρειας Ελλάδας, και το κρύο να είναι τσουχτερό, εικόνες σαν κι αυτές πραγματικά συγκλονίζουν. Ασυνείδητος παράτησε μέσα σε ένα χαρτόκουτο, και δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών, 4 κουτάβια! Τα κουτάβια εντοπίστηκαν από κάτοικο της Κοζάνης, στο τέρμα της οδού Λαρίσης, παρατημένα μέσα στο χιόνι και το κρύο. Τα μάζεψε και τους έδωσε τροφή, για να τα συνεφέρει. Δείτε το βίνεο από το σημείο που εντοπίστηκαν τα κουτάβια.

Ιδιαίτερα τις κρύες μέρες του χειμώνα θα πρέπει να έχουμε το μυαλό μας και στους τετράποδους φίλους μας, Συγκεκριμένα, τα άστεγα τετράποδα συνηθίζουν, για να αποφύγουν το κρύο, να βρίσκουν καταφύγιο κάτω από τα αυτοκίνητα, πάνω στους τροχούς αλλά και κάτω από το καπό των αυτοκινήτων.

Εκεί ζεσταίνονται και προφυλάσσονται από το κρύο. Ωστόσο η προσπάθειά τους να προστατευτούν από το κρύο επιφυλάσσει κινδύνους, καθώς μερικές φορές δεν προλαβαίνουν να βγουν, όταν βάλετε μπροστά τη μηχανή. Επομένως θα πρέπει προληπτικά να χτυπάτε το καπό του αυτοκινήτου ώστε και αυτά να έχουν το χρόνο να φύγουν πριν είναι αργά…

Πηγή: kozanilife.gr

Δυτική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις