Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κοζάνη: Νυχτερινή καταδίωξη μετά από τρακάρισμα με περιπολικό

Κοζάνη: Νυχτερινή καταδίωξη μετά από τρακάρισμα με περιπολικό
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ INTIME

Σκηνικό βγαλμένο από αστυνομική ταινία “στήθηκε” αργά το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη, στο δρόμο Κοζάνης-Πτολεμαϊδας, στο ύψος του Μαυροδεντρίου.

Σύμφωνα με το Kozanimedia, περί τη μία μετά τα μεσάνυχτα, το ΙΧ με πινακίδες Βουλγαρίας, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έπεσε τυχαία επάνω σε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Πτολεμαϊδας που κινούνταν στο ρεύμα προς Κοζάνη.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση των δυο οχημάτων (από την οποία ευτυχώς δεν υπήρχαν τραυματισμοί) οι επιβάτες του αυτοκινήτου, το εγκατέλειψαν τρέχοντας, με τους αστυνομικούς να αντιλαμβάνονται, φυσικά, πως πρόκειται για άτομα που έκρυβαν κάποιο «μυστικό» μαζί τους ή στο αυτοκίνητο.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και σε λίγα λεπτά στην περιοχή έφτασαν περιπολικά από το ΑΤ Πτολεμαϊδας, άντρες της Ασφάλειας Πτολεμαϊδας,αλλά και η ετοιμοπόλεμη ομάδα ΔΙΑΣ από την Κοζάνη, που «χτένισαν» μέσα στη νύχτα την περιοχή, μπαίνοντας και μέσα στο ορυχείο Νοτίου Πεδίου.

Αποτέλεσμα των νυχτερινών ερευνών ήταν η σύλληψη ενός νέου σχετικά άντρα, με καταγωγή από τη Συρία, ο οποίος είχε καταφύγει μέσα στα ορυχεία και συνελήφθη και με την πολύτιμη συνδρομή των αντρών της ασφάλειας του Νοτίου Πεδίου.

Δεν είχε εντοπιστεί άλλος επιβάτης με τα πρώτα στοιχεία των αστυνομικών αρχών, πάντως, να πιθανολογούν την ύπαρξη τουλάχιστον  ακόμη ενός ατόμου στο αυτοκίνητο, ενώ υπάρχει σοβαρότατη υπόνοια για σχέση με εμπόριο ναρκωτικών.

Πηγή: kozanimedia

 

Δυτική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις