Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Έγκλημα στα Τρίκαλα: Οι πρώτες εικόνες μετά την ομολογία του γιου ότι σκότωσε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο

Έγκλημα στα Τρίκαλα: Οι πρώτες εικόνες μετά την ομολογία του γιου ότι σκότωσε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο
Ο καθ' ομολογία δράστης του εγκλήματος

Αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Τρίκαλα, με τον καθ’ ομολογία πατροκτόνο να έχει συλληφθεί. Όπως είπε στους αστυνομικούς, σκότωσε και αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του…

Τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο καθ’ ομολογία δράστης φαίνεται πως κρύβονται πίσω από το φρικτό έγκλημα στα Τρίκαλα. Ο 46χρονος τηλεφώνησε στην αστυνομία και τους ζήτησε να σπεύσουν στην οικογενειακή βιοτεχνία καθώς είχε σκοτώσει τον 76χρονο πατέρα του. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως ο άτυχος άντρας είχε αποκεφαλιστεί με αλυσοπρίονο. Ο γιος του θύματος ανέφερε πως τσακώθηκε με τον πατέρα του και τα πράγματα ξέφυγαν. Τον σκότωσε και για δυο μέρες δεν είχε πει το παραμικρό σε κανέναν. Η δολοφονία, όπως είπε, σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Κάτι που αναμένεται να αποσαφηνίσει ο ιατροδικαστής που θα διενεργήσει τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του θύματος.

Μετά την κλήση του 46χρονου, αστυνομικοί που έσπευσαν στην βιοτεχνία, ήρθαν αντιμέτωποι με το αποκρουστικό θέαμα. Είδαν τον 76χρονο πατέρα του να κείτεται αποκεφαλισμένος στο έδαφος, με το κεφάλι να βρίσκεται δίπλα από την σορό, ενώ ο δράστης είχε μερικώς διαμελίσει το πτώμα. Πιθανότατα αυτή να ήταν μια προσπάθεια να τεμαχίσει τον πατέρα του και να εξαφανίσει το πτώμα.

Σημειώνεται ότι ο 46χρονος είχε αυτοτραυματιστεί και ο ίδιος με το αλυσοπρίονο, με αποτέλεσμα να τον μεταφέρουν, στη συνέχεια, στο νοσοκομείο με βαθύ τραύμα στην αυχενική χώρα.

Ο δράστης επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα και είπε στις Αρχές ότι έσφαξε τον πατέρα του αφού πρώτα τσακώθηκαν μεταξύ τους. Φάνηκε άλλωστε από τα στοιχεία ότι είχε προηγηθεί πάλη, καθώς ο 76χρονος έφερε και θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.

Στενοί συγγενείς του καθ’ ομολογία δράστη και του θύματος δηλώνουν στο newsit.gr σοκαρισμένοι. Ποτέ όπως μας λένε οι δυο τους δεν είχαν δώσει δικαιώματα. Ορισμένοι ήξεραν για τα ψυχολογικά προβλήματα του 46χρονου, αλλά κανείς δεν φανταζόταν την τροπή που θα έπαιρναν τα πράγματα.

«Πριν καμιά ώρα βγήκα να πάρω τσιγάρα και βλέπω ΔΙΑΣ. Πού να μου πάει το μυαλό; Σκέφτηκα ότι θα έχουν κάποιο μπλόκο. Και μου έστειλε η γυναίκα μου στο κινητό ότι έγινε αυτό στην Καρδίτσης. Πήγα με το αυτοκίνητό μου και πήγα στο μαγαζί και ήταν όντως αυτό που αυτό που διάβασα» μας λέει άτομο από το περιβάλλον του πατροκτόνου.

«Έχω πάθει σοκ. Είμαστε χρόνια εδώ πέρα. Ποτέ μα ποτέ δεν είχαν τέτοια δείγματα. Πέθανε η μάνα του (δράστη) πριν τρεις – τέσσερις μήνες και κάθε μέρα ερχόντουσαν μαζί στο μαγαζί, κάθονταν, δούλευαν, φτιάχνουν καρέκλες. Η μαμά του ήταν άρρωστη και μεγάλη σε ηλικία η συγχωρεμένη. Δεν τους έχω δει να μαλώνουν ποτέ. Δεν μας έδειξε ποτέ ότι μπορεί να έχει ψυχολογικά. Το μόνο που μας έλεγε τελευταία είναι ότι “η μάνα μου έφυγε όπως έπρεπε να φύγει, δεν ταλαιπωρήθηκε, την πρόσεξα”. Μοναχοπαίδι και ανύπαντρος είναι. Πρωτόγνωρες καταστάσεις, δεν ξέρω τι να πω» καταλήγει.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις