Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Έγκλημα στη Μακρινίτσα: Ξεσπάει και καθηλώνει ο πατέρας που είδε τα δύο παιδιά του να δολοφονούνται

Έγκλημα στη Μακρινίτσα: Ξεσπάει και καθηλώνει ο πατέρας που είδε τα δύο παιδιά του να δολοφονούνται

Το έγκλημα στη Μακρινίτσα συντάραξε ολόκληρη τη χώρα. Δύο αδέρφια δολοφονήθηκαν και πλέον ο πατέρας των θυμάτων ζητάει δικαίωση…

Δεκατέσσερις μήνες πέρασαν από το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα που στέρησε αιφνίδια, άδικα και πρόωρα τη ζωή από τα δύο αδέρφια: την 28χρονη Κωνσταντίνα Τσάπα και τον 30χρονο Γιώργο. Οι χαροκαμένοι γονείς των παιδιών δεν μπορούν ακόμη να κοιμηθούν το βράδυ. Ο πατέρας των αδικοχαμένων νέων τονίζει πως μόνο αν επιβληθεί η θανατική ποινή στον 32χρονο μακελάρη, θα δικαιωθεί. 

«Μόνο έτσι θα σταματήσει το κακό για εμένα», σημειώνει ανοίγοντας την καρδιά του ο 59χρονος, ο οποίος τονίζει πως αυτήν την εβδομάδα έγινε άλλο ένα έγκλημα στο Κουκάκι, με θύμα 46χρονη και δράστη τον σύζυγό της, που την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. «Εγώ θα επιθυμούσα τη θανατική του ποινή», επαναλαμβάνει ενόψει της δίκης που συνεχίζεται μεθαύριο Τρίτη στο Κακουργιοδικείο Καρδίτσας.

Στο χρονικό διάστημα από την περίοδο του μακελειού βρέθηκε στον ίδιο χώρο μία φορά με τον δολοφόνο των παιδιών του, τότε που ο δράστης απομακρυνόταν από τα δικαστήρια Βόλου συνοδευόμενους από αστυνομικούς εν μέσω κύματος οργής. Δεν αντάλλαξαν κουβέντα μεταξύ τους. Ούτε η μητέρα του 32χρονου, ούτε η γιαγιά του, απευθύνθηκαν ποτέ στη χαροκαμένη οικογένεια για να ζητήσουν έστω εκείνοι «συγγνώμη» από μέρους του όλο αυτό το διάστημα των τόσων μηνών απερίγραπτου πόνου και οδύνης.

«Στο δικαστήριο ήταν με σκυφτό το κεφάλι και λέει «δεν θυμάμαι τίποτα». Λέει ψέματα! Τα είχε προσχεδιασμένα όλα», σημειώνει στο taxydromos.gr, αγανακτισμένος και εξοργισμένος με τη στάση και τη συμπεριφορά του. Ο 32χρονος δεν παραδέχεται την ενοχή του, λέγοντας πως δεν ήταν ο εαυτός του, ανεξάρτητα αν όλο το προηγούμενο διάστημα του διπλού φονικού απευθυνόταν με απειλές απέναντι στην 28χρονη και την οικογένειά της.

Παρηγοριά της οικογένειας ήταν και είναι οι φίλοι των δύο αδικοχαμένων νέων και οι συγχωριανοί, που την επισκέπτονται ανά τακτά διαστήματα και επικοινωνούν μαζί της. «Είναι δίπλα μας και τα δύο χωριά, και η Πορταριά και η Μακρινίτσα. Είναι συγκινητική η συμπαράσταση κόσμου», λέει ο 59χρονος.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις