Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Έγκλημα στη Μύκονο: Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο στο μπαρ που δίνει νέα τροπή στη δολοφονία

Έγκλημα στη Μύκονο: Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο στο μπαρ που δίνει νέα τροπή στη δολοφονία

Η Μύκονος παραμένει ανάστατη από το έγκλημα και τη δολοφονία ενός νεαρού από επιχειρηματία στην είσοδο ενός μπαρ. Ο δράστης είχε πυροβολήσει με κυνηγετική καραμπίνα…

Η δολοφονία του 34χρονου από έναν 33χρονο που βρισκόταν στο ίδιο μπαρ τα ξημερώματα της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου, κρατά ανάστατο το νησί των Ανέμων. Η Μύκονος περιμένει τις απαντήσεις για το έγκλημα και τα αίτια που όπλισαν τα χέρια του δράστη. Ενός νεαρού, ιδιαίτερα γνωστού στο νησί, που στο παρελθόν δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα. Το αλκοόλ φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο φονικό. Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τις κάμερες ασφαλείας του μπαρ όμως, δείχνει πως δράστης και θύμα είχαν τσακωθεί και λίγες μέρες πριν τη δολοφονία. Πιθανότατα είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να διαπιστώσουν ποιοι ήταν και πώς τα πράγματα ξέφευγαν ακόμα και σε κοινή θέα.

Το Mykonos Live TV φέρνει στην δημοσιότητα αποκλειστικό βίντεο που τραβήχθηκε λίγες ημέρες πριν το άγριο φονικό και δείχνει τους δύο άνδρες να πιάνονται στα χέρια στο ίδιο μπαρ, γεγονός που αποδεικνύει ότι είχαν προηγούμενα μεταξύ τους και ότι το βράδυ του εγκλήματος δεν ήταν η πρώτη φορά που καυγάδιζαν.

Σύμφωνα με τον αποστολέα του βίντεο, ο δράστης και το θύμα είχαν τσακωθεί επανηλειμμένως στο ίδιο μπαρ χωρίς οι υπεύθυνοι του μαγαζιού να λάβουν κάποια μέτρα. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι οι δύο άνδρες είχαν οικονομικές διάφορες αφού ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας χρωστούσε στον Αλβανό που σκότωσε το ποσό των 3.000 ευρώ.

Για τη δολοφονία αρχικά είχε γραφτεί πως σημειώθηκε για τα μάτια μιας γυναίκας. Η ιδιοκτήτρια του μπαρ είχε αναφέρει: «Ήταν μόνη της στο μπαρ αυτή και μετά ήρθε και ο φίλος της. Δεν είχε σχέση με κανέναν, ήταν φίλη και με τα δύο τα παιδιά. Ήταν πελάτες μέσα στο μαγαζί. Λογοφέρανε και βγήκαν έξω. Είχαν μία ένταση μέσα στο μαγαζί και βγήκαν έξω να λύσουν τα θέματά τους.

Είχαν θέματα μεταξύ τους, με κουβέντες, δεν ξέρω τι και πώς. Έγινε στο πάρκινγκ, έγινε στο δρόμο πάνω; Δεν ξέρω ακριβώς πού έγινε. Αφού έφυγαν από το μαγαζί και καβγαδίσανε, μετά πήγε και πήρε όπλο και βρήκε τον άλλον». Συνεχίζοντας η ιδιοκτήτρια του μπαρ ανέφερε για τον δράστη: «Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Ότι δεν εμπλεκόταν σε καβγάδε. Όλοι μείναμε, εντάξει δεν έχω λόγια».

Τα πράγματα στο μπαρ άρχισαν να ξεφεύγουν στις 06.00 το πρωί εκείνης της Δευτέρας. Δράστης και θύμα ήρθαν στα χέρια στο μπαρ στην περιοχή Σκυλάμπελα της Μυκόνου και πολύ γρήγορα οι δυο τους βγήκαν έξω και συνέχισαν να τσακώνονται. Κάποια στιγμή ο 33χρονος έφυγε και όλοι πίστεψαν πως το επεισόδιο ολοκληρώθηκε.

Λίγο αργότερα όμως τον είδαν να επιστρέφει και να οπλίζει την κυνηγετική καραμπίνα που είχε φέρει από το σπίτι του. Έβαλε στο στόχαστρο τον 34χρονο και τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι. Ο θάνατος του νεαρού αλλοδαπού ήταν ακαριαίος…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις