Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Έγκλημα στη Ρόδο: «Είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και παρακολουθούσε τη Ντόρα» – Νέες αποκαλύψεις από την ξαδέρφη του θύματος

Έγκλημα στη Ρόδο: Την εμπλοκή τρίτου προσώπου στη δολοφονία της Ντόρας ερευνά η οικογένειά της

Νέα στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο από τη δράση του δολοφόνου της Ντόρας στο έγκλημα στη Ρόδο που συγκλόνισε όλη τη χώρα.

Η ξαδέρφη του θύματος μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ αποκάλυψε πως ο δράστης της γυναικοκτονίας στη Ρόδο είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και παρακολουθούσε την Ντόρα πριν τη δολοφονήσει.

Η ίδια δηλώσει σοκαρισμένη από τη δολοφονία σημειώνοντας ότι «δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος πήρε τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου για το τίποτα. Δεν την παρακάλεσε να τα ξαναβρούν. Ένας άνθρωπος που αγαπάει, παρακαλάει».

Όπως είπε η Ντόρα ήταν μαζί με τον δράση 8 μήνες όμως τους πρώτους έξι μήνςς δεν είχε δείξει σημάδια βίαιης ή χειριστικής συμπεριφοράς.

«Στους 6 μήνες δεν είχε δείξει τίποτα, αλλά βρίσκονταν λίγο γιατί ήταν η καραντίνα και η Δώρα διάβαζε για το μεταπτυχιακό. Από το καλοκαίρι που τελείωσε με τις σπουδές της, άρχισαν να βρίσκονται πιο πολύ και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Νοίκιασαν ένα σπίτι, το έφτιαξαν, η Δώρα ήταν χαρούμενη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Click4more: Έγκλημα στη Ρόδο: Το σχέδιο που είχε ο δολοφόνος της Ντόρας για ισχυρό άλλοθι – Το τελευταίο «αντίο» στην 32χρονη

Τα πρώτα μικρά σημάδια φάνηκαν όταν άρχισαν να μένουν μαζί αλλά ποτέ δεν ήταν βίαιος.

«Της έλεγε μη δεις τηλεόραση μόνη σου. Έλα να κοιμόμαστε μαζί. Οπότε η Ντόρα σκεφτόταν ότι απλώς θέλει να κοιμούνται μαζί, επειδή μόλις είχαν συγκατοικήσει», υπογράμμισε.

Ακόμη η ξαδέρφη του θύματος δήλωσε ότι η Ντόρα δεν ήξερε ότι είχε προβλήματα με τις προηγούμενες σχέσεις του. «Ακόμα και να είχε σπρώξει κοπέλα και να το ήξερε, δε θα ήταν μαζί του».

Μετά τον χωρισμό τους η ξαδέρφη της Ντόρας ανέφερε πως τους είχε φανεί ύποπτο πως ο δράστης δεν την ενοχλούσε, ούτε της έστελνε μηνύματα και η Ντόρα ένοιωθε ανακούφιση.

Μετά τον χωρισμό τους, η Μαρία ανέφερε ότι τους φάνηκε ύποπτο που δεν την ενοχλούσε, δεν της έστελνε μηνύματα και ότι το θύμα ένιωθε ανακούφιση.

«Η Ντόρα δεν τον φοβήθηκε ποτέ. Αυτό ήταν το πρόβλημα», κατέληξε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις