Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Αδέρφια οι δράστες της δολοφονίας 89χρονης

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Αδέρφια οι δράστες της δολοφονίας 89χρονης

Το στυγερό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη εξιχνιάστηκε και οι αστυνομικοί έχουν ήδη στα χέρια τους, το ένα από τα δύο αδέρφια που τέλεσαν τη δολοφονία…

Οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη φτάνουν στην άκρη του νήματος, αναφορικά με το έγκλημα που σημειώθηκε το 2022, με τη δολοφονία 89χρονης γυναίκας. Δύο αδέρφια μπήκαν στο σπίτι που έμενε η άτυχη γιαγιά και την σκότωσαν. Συνέχισαν κανονικά τις ζωές τους, με τις έρευνες των Αρχών να μην σταματούν.

Στην εξιχνίαση δολοφονίας υπερήλικης γυναίκας που έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2022, σε περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από ενδελεχή διερεύνηση της υπόθεσης.

Πρόκειται για δύο αδέρφια, ηλικίας 23 και 27 ετών, για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από το Τακτικό Ανακριτικό Τμήμα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, δυνάμει των οποίων συνελήφθη ο 23χρονος απογευματινές ώρες στις 07-02-2024, ενώ διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του αδερφού του.

Την ημέρα του εγκλήματος, η ηλικιωμένη δεν είχε δώσει σημεία ζωής για αρκετές μέρες και για αυτό τον λόγο την αναζήτησαν οι συγγενείς της. Όταν άνοιξαν το σπίτι την βρήκαν νεκρή, ενώ το σπίτι ήταν ανάστατο σαν να είχε γίνει διάρρηξη. Από τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα δεν προέκυψε ξεκάθαρη αιτία θανάτου.

Ο ανιψιός της άτυχης 89χρονης ξεσπάει στο newsit.gr: «Η θεία μου έφυγε άδικα. Επιτέλους τους έπιασαν. Το είχαμε καταλάβει από την πρώτη στιγμή ότι αυτό ήταν δολοφονία. Αυτούς πρέπει όχι απλά να τους βάλουν φυλακή ισόβια. Κανονικά σε ηλεκτρική καρέκλα πρέπει να τους βάζουν.

Πρέπει να την παρακολουθούσαν καιρό τη θεία μου και κατάφεραν να μπουν στο σπίτι για να την κλέψουν και να την σκοτώσουν. Κρίμα. Η Ελλάδα μας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει».

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις