Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Την πυροβόλησαν στο κεφάλι και την άφησαν νεκρή σε αυτοκίνητο

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Την πυροβόλησαν στο κεφάλι και την άφησαν νεκρή σε αυτοκίνητο

Συμπληρώνεται το παζλ με το στυγερό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη. Ο ιατριδικαστής διαπίστωσε την ηλικία της νεκρής γυναίκας και τον τρόπο που δολοφονήθηκε…

Ο θάνατος της γυναίκας στη Θεσσαλονίκη, που βρέθηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο, έκρυβε όπως αποκαλύπτεται ένα στυγερό έγκλημα. Η 50χρονη εκτελέστηκε με κυνηγετική καραμπίνα, με τους δράστες να εξαφανίζονται από την αγροτική περιοχή στη Χαλκηδόνα και την ίδια να παραμένει νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος, στη θέση του συνοδηγού. Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι από την οποία προήλθε ο θάνατός της. Το κουβάρι της υπόθεσης στη Χαλκηδόνα άρχισε να ξετυλίγεται νωρίς το πρωί, όταν κάτοικοι της περιοχής είδαν τις σκληρές εικόνες στο εσωτερικό του οχήματος και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες του newsit.gr, διαπίστωσε πως η γυναίκα ήταν ηλικίας 50 ετών και είχε πέσει θύμα δολοφονίας λίγες ώρες νωρίτερα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ταυτοποίηση, ενώ η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί είχαν εστιάσει στο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας από νωρίς το πρωί, όταν έκαναν την πρώτη τους αυτοψία στο σημείο. Είδαν το τραύμα της γυναίκας στο κεφάλι και κατάλαβαν πως αυτό είχε προέλθει από όπλο. Άρχισαν αμέσως να παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη του δράστη ή των δραστών.

Όταν ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση, θα ξεκινήσει προσπάθεια για να διαπιστωθεί, αν η γυναίκα που εκτελέστηκε, είχε ανοιχτούς λογαριασμούς το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη. Ο τρόπος της εκτέλεσης παραπέμπει σε σκληρούς κακοποιούς και σε «νονούς» της νύχτας.

Το αυτοκίνητο που η 50χρονη γυναίκα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, ήταν ενοικιασμένο. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί ποιος το είχε νοικιάσει. Επιπλέον δεν έχει βρεθεί η κυνηγετική καραμπίνα του εγκλήματος.

Κάτοικος της περιοχής εμφανίζεται σοκαρισμένος. Όπως λέει βγήκε το πρωί για περπάτημα και όταν επέστρεψε σπίτι του, είδε αστυνομικούς να έχουν αποκλείσει το σημείο: «η περιοχή μας είναι κέντρο παραβατικότητας» λέει μεταξύ άλλων λίγα μόνο μέτρα από τους άντρες της σήμανσης που συνέχιζαν τη δουλειά τους.

Πιο αναλυτικά, η νεκρή γυναίκα, εντοπίστηκε στις 08.10 το πρωί σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, έξω από τη Θεσσαλονίκη, κοντά στα νεκροταφεία της περιοχής. Δείτε τις εικόνες του newsit.gr από το σημείο.

Πολύ γρήγορα οι αστυνομικοί απέκλεισαν την πιθανότητα να έχουν να κάνουν με αυτοκτονία και εστίασαν στο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Οι υποψίες τους, επιβεβαιώθηκαν λίγες ώρες αργότερα.

Η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις