Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Έγκλημα στην Κατερίνη: Εδώ βρέθηκε καμμένος και δεμένος ο 45χρονος (pics)

Έγκλημα στην Κατερίνη: Εδώ βρέθηκε καμμένος και δεμένος ο 45χρονος (pics)

Το άγριο έγκλημα έχει συγκλονίσει την περιοχή της Κατερίνης, με τον 45χρονο να βρίσκεται απανθρακωμένος, με κουκούλα στο κεφάλι και δεμένος πισθάγκωνα πίσω από το κοιμητήριο της περιοχής «Καλλιθέα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο 45χρονος είχε επιστρέψει πριν από λίγο καιρό από την Αυστραλία και ήταν τοξικομανής. Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ που καλούνται να εξιχνιάσουν την υπόθεση έχουν προχωρήσει σε κάποιες προσαγωγές ατόμων που εξετάζονται.

Οι έρευνες προς το παρόν στρέφονται στο περιβάλλον του 45χρονου, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται κάθε ενδεχόμενο.

“Δυστυχώς ο αδελφός μου δεν ζει. Βρέθηκε χθες πίσω από τα κοιμητήρια καμένος και νεκρός. Δεν γνωρίζουμε ποιος το έκανε άλλα πιστεύω ότι θα βρεθεί σίγουρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ατιμώρητος όποιος το έκανε. Είχα να τον δω από προχθές. Ήταν μπλεγμένος για χρόνια με ουσίες ο αδελφός μου. Ίσως και ο θάνατός του να έχει να κάνει με αυτό άλλα θα βγει σύντομα η αλήθεια ” λέει η αδερφή του 45χρονου στο newsit.gr. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Το πτώμα του 45χρονου εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (15/6/2021), πίσω από το κοιμητήριο. Αμέσως στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΕΛ. ΑΣ, ενώ από την πρώτη εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας είχε καεί. Τα αίτια για του εγκλήματος έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις