Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Έγκλημα στην Κέρκυρα: Πήγε την οικογένειά του στην Αλβανία και επέστρεψε για να σκοτώσει!

ΦΩΤΟ από το corfupost
ΦΩΤΟ από το corfupost

Για το Σάββατο ζήτησε και πήρε αναβολή από τις δικαστικές Αρχές ώστε να απολογηθεί, ο 30χρονος Αλβανός που προκάλεσε χθες το θανάσιμο τραυματισμό του 52χρονου Κερκυραίου ιδιοκτήτη ψησταριάς.

Ο 30χρονος φέρεται, σύμφωνα με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που έχει συσταθεί εις βάρος του, ότι προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαιη πράξη λόγω “υπεράσπισης της τιμής του”. Τοπικά μέσα ενημέρωση αναφέρουν ότι δράστης πίστευε ότι το θύμα είχε ερωτική σχέση με την σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η σύζυγος του 30χρονου μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά του βρίσκονται ήδη στην Αλβανία, καθώς ο δράστης φέρεται να τους μετέφερε μία μέρα πριν από το συμβάν και να επέστρεψε την επομένη μέρα στην Κέρκυρα για να κάνει το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ο 30χρονος φέρει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως μετά το έγκλημα, παραδόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, όπου με απόλυτη ψυχραιμία, ομολόγησε την πράξη του. Το φονικό όπλο με το οποίο κατάφερε ο 30χρονος περισσότερες από έξι μαχαιριές στον 52χρονο, βρέθηκε μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του συμβάντος, από άνδρες της αστυνομίας, μετά την υπόδειξη του σημείου από αυτόπτες μάρτυρες του πρωτοφανούς για την Κέρκυρα γεγονότος.

Ο 30χρονος Αλβανός θα περάσει την πόρτα της ανακρίτριας στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ από χθες κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, corfupost

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε