Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Έγκλημα στην Κρήτη: Μπλεγμένη σε βεντέτα πολλών χρόνων η οικογένεια του θύματος

Έγκλημα στην Κρήτη: Μπλεγμένη σε βεντέτα πολλών χρόνων η οικογένεια του θύματος
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Ο 45χρονος βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο αυτοκίνητό του στην Κρήτη, με τους αστυνομικούς να ερευνούν τώρα, τα αίτια του εγκλήματος αλλά και τον άνθρωπο που εκτέλεσε εν ψυχρώ το θύμα.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ πάντως, η οικογένεια του θύματος είναι μπλεγμένη σε μια βεντέτα που κρατάει χρόνια τώρα και μετράει κι άλλα θύματα.

Όπως διαβάζουμε στο CretaPost,η βεντέτα ξεκίνησε το μακρινό 1994 και μέχρι το 2011 μετρούσε συνολικά έξι θύματα ανάμεσα σε δύο οικογένειες.

Πρωταγωνιστής της βεντέτας φαίνεται πως ήταν στενός συγγενής του 45χρονου ο οποίος και βρέθηκε δολοφονημένος το 2011. Επίσης, έχουν δολοφονηθεί και δύο από τα αδέρφια του θύματος!

Ο δολοφόνος του είχε στήσει ενέδρα θανάτου

Ο 45χρονος βρέθηκε νεκρός στη θέση του οδηγού ενώ ο δράστης φαίνεται πως του είχε στήσει ενέδρα.. θανάτου σύμφωνα με το CretaPost.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, ο δολοφόνος τον πλησίασε από μπροστά και άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα, με την σφαίρα να σπάει το παμπρίζ και στη συνέχεια τα σκάγια να βρίσκουν τον άτυχο άνδρα τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο 45χρονος δεν είχε μιλήσει με την σύζυγό του τις τελευταίες δύο ημέρες. Τότε, είχε φύγει από το σπίτι τους και δεν έδωσε ξανά, κανένα ίχνος.

Μετά από αγωνιώδεις αναζητήσεις η σύζυγός του εντόπισε το άψυχο σώμα του, σε αγροτική περιοχή στην Αρχονική…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις