Δευτέρα, 3 Ιουν.
33oC Αθήνα

Έγκλημα στο Κιλκίς: Νεκρός 45χρονος άντρας από πυροβολισμούς σε κτηνοτροφική μονάδα

Έγκλημα στο Κιλκίς: Νεκρός 45χρονος άντρας από πυροβολισμούς σε κτηνοτροφική μονάδα

Ο 45χρονος έπεσε νεκρός από τα πυρά κτηνοτρόφου στο Κιλκίς, έξω από κτηνοτροφική μονάδα. Συλλήψεις από τους αστυνομικούς λίγο μετά το έγκλημα

Σκηνές πανικού στην περιοχή των Μουριών στο Κιλκίς, με ένα άτομο ηλικίας 45 ετών να χάνει τη ζωή του και τους πυροβολισμούς έξω από κτηνοτροφική μονάδα να πέφτουν «βροχή». Το έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαΐου και ως δράστης φέρεται ο 54χρονος ιδιοκτήτης της μονάδας. Οι λόγοι που πυροδότησαν το φονικό δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί. Οι αστυνομικοί έχουν ήδη προχωρήσει σε συλλήψεις και συνεχίζουν την έρευνα για να πέσει φως σε κάθε πτυχή της υπόθεσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ, ο 45χρονος που σκοτώθηκε, μαζί με τρία ακόμη άτομα, μεταξύ αυτών κι ένας ανήλικος, πήγαν στην κτηνοτροφική μονάδα- άγνωστο προς το παρόν για ποιον λόγο.

Υπό συνθήκες που αποτελούν αντικείμενο έρευνας των αστυνομικών της Ασφάλειας Κιλκίς, ο 54χρονος Έλληνας κτηνοτρόφος έβγαλε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε, με συνέπεια να πετύχει τον 45χρονο με καταγωγή από τη Γεωργία.

Όπως έγινε γνωστό, με τη βοήθεια των υπολοίπων που τον συνόδευαν, ο παθών μεταφέρθηκε σε όχημα και όλοι μαζί αποχώρησαν από το σημείο, με κατεύθυνση προς τον οικισμό των Μουριών. Λίγο αργότερα, αστυνομικοί εντόπισαν το συγκεκριμένο όχημα και το ακινητοποίησαν, ενώ ο 45χρονος βρέθηκε νεκρός, έχοντας υποκύψει στα τραύματα του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 54χρονο ιδιοκτήτη της κτηνοτροφικής μονάδα και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία. Οι έρευνες για τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες του φονικού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις