Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Εγνατία Οδός: Βίντεο με αρκούδες να τρέχουν στον αυτοκινητόδρομο έξω από το Μέτσοβο

Εγνατία Οδός: Βίντεο με αρκούδες να τρέχουν στον αυτοκινητόδρομο έξω από το Μέτσοβο

Οι αρκούδες έχουν κατέβει και καταγράφονται σε βίντεο έξω από το Μέτσοβο. Η Εγνατία Οδός είχε επισκέψεις, με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου…

Η Εγνατία Οδός ήταν εκείνη την ώρα άδεια από αυτοκίνητα και τα δύο αρκουδάκια άρχισαν να τρέχουν στον αυτοκινητόδρομο. Διερχόμενος κατέγραψε για λίγα δευτερόλεπτα τις εικόνες, με το σχετικό βίντεο που ανέβηκε στο TikTok να γίνεται viral. Όλα όσα φαίνονται παρακάτω, καταγράφηκαν λίγο έξω από το Μέτσοβο το βράδυ της περασμένης Κυριακής 19 Νοεμβρίου.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που ανέβασε χρήστης στο TikTok, τα μικρά αρκουδάκια διασχίζουν την Εγνατία τρέχοντας το ένα δίπλα στο άλλο, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν από το πλάνο.

Απορίας άξιο είναι πως τα θηλαστικά βρέθηκαν εκεί, ενώ θα μπορούσε να προκληθεί τροχαίο, αν περνούσε κάποιο όχημα την στιγμή που διέσχιζαν το δρόμο.

Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν τα περιστατικά με άγρια ζώα, τα οποία κατεβαίνουν από τα βουνά και πλησιάζουν κατοικημένες περιοχές προκειμένου να βρουν τροφή.

@milia_metsovou_amerou #milia_metsovou_amerou #epirus #ζωήστοχωριό #villagelife #Ήπειρος #mountain #discovergreece #greekmountains #αρκούδα #metsovo #metsovogrecce ♬ πρωτότυπος ήχος – milia_metsovou_amerou

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις