Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Εικόνες από την επιχείρηση μεταφοράς του νεκρού περιπατητή στην Κρήτη

Εικόνες από την επιχείρηση μεταφοράς του νεκρού περιπατητή στην Κρήτη
ΦΩΤΟ FLASHNEWS

Μετά από δύο ώρες, στις 14:00, το κλιμάκιο των πυροσβεστών από την Ανώπολη, ολοκλήρωσε την μεταφορά της σορού που βρέθηκε το πρωί στο μονοπάτι που συνδέει την Αγία Ρουμέλη με την Σούγια.

Μια μεταφορά που έγινε με πολύ δύσκολες συνθήκες καθώς μπορεί το σημείο όπου βρέθηκε ο νεκρός να ήταν μισή ώρα από την Αγία Ρουμέλη, αλλά η θερμοκρασία στην περιοχή ήταν στους 38 – 40 βαθμούς.

Σύμφωνα με το flashnews, οι συμμετέχοντες στην επιχείρηση και η σορός του άντρα τοποθετημένη στο όχημα του Πυροσβεστικού κλιμακίου Ανώπολης, περιμένουν μέχρι τις 17:00 – 18:00 το απόγευμα για να μπουν στο πλοίο της γραμμής για την Χώρα Σφακίων. Και αυτό γιατί το Λιμενικό στα Σφακιά δεν έχει στην διάθεσή του κάποιο σκάφος.

Υπενθυμίζεται πως τον νεκρό τουρίστα εντόπισε το πρωί ένα ζευγάρι τουριστών που ξεκίνησε από την Αγία Ρουμέλη περπατώντας στο μονοπάτι για την Σούγια. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατός του υπολογίζεται τις τελευταίες δύο ημέρες και πιθανότατα προκλήθηκε από έλλειψη νερού ή θερμοπληξία, ενώ μάλλον ταξίδευε μόνος του καθώς δεν είχε δηλωθεί κάποια εξαφάνιση.

Τόσο ο χρόνος όσο και η αιτία θανάτου θα εξακριβωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση.

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις