Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Εικόνες απόλυτης καταστροφής – Μέσα στην καμένη εφορία στη Λάρισα [pics]

Εικόνες απόλυτης καταστροφής – Μέσα στην καμένη εφορία στη Λάρισα [pics]

Αυτοψία στην καμένη ΔΟΥ πραγματοποίησαν η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσηλής και στελέχη της ΔΟΥ.

Εικόνες ολοκληρωτικής καταστροφής έρχονται από το εσωτερικό του κτιρίου όπου στεγάζονταν η Β’ ΔΟΥ στη Λάρισα,  μετά την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Το μεσημέρι της Κυριακής πραγματοποίησαν αυτοψία στον χώρο η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσηλής και στελέχη της ΔΟΥ.

Οι εικόνες είναι απογοητευτικές καθώς έχει καεί το σύνολο του εσωτερικού, όπου στεγάζονταν η ΔΟΥ, ενώ από τις μέχρι τώρα πληροφορίες το μόνο που διασώθηκε είναι το μη ψηφιοποιημένο αρχείο με τις γονικές παροχές, κληρονομιές κλπ. Παντού κυριαρχεί η μυρωδιά του καμένου.

Αποκλεισμένη η περιοχή – Κλειστά και σήμερα τα καταστήματα στο ισόγειο

Παράλληλα, παραμένει αποκλεισμένη για τους πολίτες η συμβολή των πεζοδρόμων Ρούσβελτ και Πατρόκλου, καθώς στο σημείο βρίσκονται πυροσβέστες, οι οποίοι κατά διαστήματα σβήνουν μικροεστίες φωτιάς που αναζωπυρώνονται.

Από την μέχρι τώρα εικόνα προκύπτει πως ούτε και σήμερα θα λειτουργήσουν τα καταστήματα εστίασης, τα οποία βρίσκονται στο ισόγειο του κτιρίου.

Η αιτία, πέρα από τους λόγους ασφαλείας, αφορά και το γεγονός ότι έχει διακοπεί η παροχή ρεύματος σε όλο το κτίριο.

Παράλληλα, οι πεζόδρομοι είναι γεμάτοι γυαλιά από τα σπασμένα παράθυρα της Εφορίας.

Δείτε φωτογραφίες από την καμένη εφορία

Πηγή – φωτό: larissanet

βίντεο: onlarissa

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις