Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Εκλεισαν την εθνική οδό στο Αγρίνιο αγρότες και μέλη του ΠΑΜΕ – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ από το AgrinioPress
ΦΩΤΟ από το AgrinioPress

Διπλή κινητοποίηση έγινε σήμερα από αγρότες-μέλη της ΠΑΣΥ και μέλη του ΠΑΜΕ, για τα αγροτικά ζητήματα και τα χαράτσια αντίστοιχα.

Όπως διαβάζουμε στο agriniopress, παρά την κινητοποίηση που έγινε, η ανταπόκριση και στις δυο συγκεντρώσεις υπήρξε σχετικά χαμηλή. Τα μέλη του ΠΑΜΕ διαδήλωσαν αρχικά έξω από το κτίριο της ΔΕΗ, ενάντια στις νέες αυξήσεις στο ρεύμα, ενώ στη συνέχεια, λίγο μετά τις 11 κινήθηκαν προς την πλατεία Δημοκρατίας, όπου και διαδήλωναν αγρότες – μέλη της ΠΑΣΥ και της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλ/νίας

ΦΩΤΟ από το AgrinioPress

Μετά από απόφαση όλοι οι συγκεντρωμένοι κινήθηκαν προς τον κόμβο του Αγίου Δημητρίου, όπου και έγινε ο συμβολικός αποκλεισμός της εθνικής οδού, για ένα εικοσάλεπτο περίπου.
Οι αγρότες θα παραμείνουν στο σημείο και υπάρχουν σκέψεις εκπρόσωποι τους να πάνε στην έκθεση Agrotica 2013 στη Θεσσαλονίκη που ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, κινητικότητα αυτές τις μέρες υπάρχει και από βαμβακοπαραγωγούς της Παραχελωϊτιδας και του Ευηνοχωρίου, που πιθανότατα να υπάρξει απόφαση για συγκέντρωση στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου.

Διαβάστε ακόμα:

Αχαϊα: ”Ιερά βέλη” για την κηδεία Ντερτιλή – Άνθιμος κατά Αμβρόσιου!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε