Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Εκλογές 2015: Το άγνωστο δείπνο του Αντώνη Σαμαρά παραμονές των εκλογών – Δείτε φωτό!

ΦΩΤΟ από tharrosnews.gr
ΦΩΤΟ από tharrosnews.gr

Ο φωτογραφικός φακός ”συνέλαβε” τον Αντώνη Σαμαρά σε γνωστή ταβέρνα της Μεσσηνίας – Οι προτάσεις του πρώην πρωθυπουργού στους συνομιλητές του…

Τα προβλήματα του αγροτικού τομέα στη Μεσσηνία, αλλά και όσα προβλέπονται στο 3ο Μνημόνιο, συζητήθηκαν προχθές το βράδυ σε συνάντηση σε εστιατόριο στην περιοχή της μαρίνας μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και εκπροσώπων συνεταιρισμών του νομού.

ΦΩΤΟ από tharrosnews.gr

Κατά το δείπνο έγινε ανταλλαγή απόψεων για την επέκταση του ελαιόλαδου ΠΟΠ Καλαμάτα σε όλο το νομό, για τη φορολόγηση των αγροτών, αλλά και για ζητήματα εθνικής πολιτικής που πρέπει να υλοποιηθούν, προκειμένου ο πρωτογενής τομέας να αποκτήσει περαιτέρω δυναμική.

Οι συνομιλητές του κ. Σαμαρά ζήτησαν εναλλακτικά μέτρα απέναντι στην υπερβολική φορολόγηση των αγροτών, περαιτέρω εκμετάλλευση της υπεραξίας που αποκτά το μεσσηνιακό ελαιόλαδο, αλλά και η Ελλάδα να αποκτήσει οδικό χάρτη ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα. Μάλιστα, οι εκπρόσωποι των συνεταιρισμών, μιλώντας για την ανάγκη χάραξης εθνικής πολιτικής, έφεραν ως παράδειγμα τον τρόπο οργάνωσης και δράσης της Ισπανίας.

Σε όλα τα παραπάνω ο κ. Σαμαράς πρότεινε μέτρα και δράσεις που θα πρέπει να γίνουν άμεσα, ώστε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να ικανοποιήσει τις δίκαιες απαιτήσεις του αγροτικού κόσμου της Μεσσηνίας.

Πηγή: tharrosnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε