Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Αυτή είναι η ελληνική σημαία που άναψε φωτιές σε ομιλία του Νάσου Ηλιόπουλου στα Γιαννιτσά [pics, video]

Εκλογές 2019: Αυτή είναι η ελληνική σημαία που άναψε φωτιές σε ομιλία του Νάσου Ηλιόπουλου στα Γιαννιτσά [pics, video]

Ένταση, φωνές και χτυπήματα σε ομιλία του Νάσου Ηλιόπουλου στα Γιαννιτσά. Επέμβαση της αστυνομίας στον χώρο της ομιλίας…

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή ομιλία του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Ηλιόπουλου, στα Γιαννιτσά.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κυρίου Ηλιόπουλου, ένα ζευγάρι, ο σύζυγος με την έγκυο γυναίκα του και το παιδί τους, σήκωσαν μια ελληνική σημαία που πάνω έγραφε: «Η σημαία της πατρίδας μου, είναι αυτή κ. Ηλιόπουλε. Η Μακεδονία είναι ελληνική» ως αντίδραση στις πρόσφατες δηλώσεις του υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ πως: «Η σημαία της πατρίδας μου είναι πολύχρωμη» και πως «θα είναι τιμή μου να τελέσω τον πρώτο γάμο ομοφυλόφιλων».

Τη στιγμή που αναρτήθηκε η σημαία από το ζευγάρι, δημιουργήθηκε το επεισόδιο. Ένας ηλικιωμένος άρχισε να χτυπάει τον άντρα και στη συνέχεια κατέληξε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Σύμφωνα με την έγκυο σύζυγο που πανικοβλήθηκε και φώναζε, βλέποντας να χτυπούν τον άντρα της: «Δεν μπορεί ο καθένας να προσβάλλει τη σημαία της πατρίδας μας και αυτό θέλαμε να δείξουμε, τίποτα περισσότερο».

Από την άλλη το pellanews.gr κάνει λόγο για ομάδα μελών «πατριωτικής κίνησης», τα οποία πήγαν στην εκδήλωση φωνάζοντας ότι «η Μακεδονία είναι ελληνική». Αμέσως άνδρες της αστυνομίας επενέβησαν και προληπτικά προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα τα εν λόγω μέλη.

Κατόπιν, μια δεύτερη ομάδα μελών κι άλλων «πατριωτικών κινήσεων», εμφανίστησαν και άρχισαν να τραγουδούν το «Μακεδονία ξακουστή», με τους άνδρες της αστυνομίας απλά να τους απομακρύνουν και τα μέλη τελικώς να αποχωρούν.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις