Τρίτη, 21 Μαΐ
27oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Η τέλεια νοθεία στην Κρήτη – Άλλον ψήφισαν και άλλος τους βγήκε – video

Εκλογές 2019: Η τέλεια νοθεία στην Κρήτη – Άλλον ψήφισαν και άλλος τους βγήκε – video

Το σχέδιο απαιτούσε επαναστατική διάθεση και προσπάθεια. Τα όσα συμβαίνουν στην Κρήτη, κάνουν θραύση στα social media και δικαίως όπως θα διαπιστώσετε…

Οι εκλογές πέρασαν και τρεις γιαγιάδες από την Κρήτη έκαναν τα πάντα για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο τους! Ο λόγος για την θεία Μαρίκα που επιστράτευσε τις φίλες της με στόχο να νοθεύσουν το εκλογικό αποτέλεσμα και να βγάλουν τον γιο της, πρώτο σε ψήφους.

Μυστικά… γιαγιαδο-meetings στο αλώνι, βραδινή διάρρηξη στο εκλογικό κέντρο, επαναστατική διάθεση, όπλα, αλλά και το απαραίτητο… λάδωμα φέρνουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα και βγάζουν πρόεδρο του χωριού τον γιο της θείας Μαρίκας.

Μια συναρπαστική περιπέτεια γεμάτη δράση και αυθεντικές μορφές της Κρήτης να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας, σε ένα βίντεο που τα τελευταία 24ωρα τα σπάει!

Το βίντεο δημιουργήθηκε από την Παγκρήτια ραδιοφωνική εκπομπή «Καλοκαίρι Στο Νότο» με αφορμή την έναρξη της 16ης σεζόν με τον Γιώργο Μπαλοθιάρη και την Γωγώ Βερίγου.

Ήδη στα πρώτα λεπτά προβολής συγκεντρώνει χιλιάδες προβολές. Απολαύστε το!

Cretan Casa De Papel | Η Τέλεια Νοθεία

Το Κρητικό Casa De Papel είναι εδώ !! Και ναί !! Είναι ΜΑΜΑ… και μάλιστα Κρητικιά !! Kαι θα κάνει τα πάντα για τον γιό της !! Αυτό το Καλοκαίρι ψηφίζουμε ΚΡΗΤΗ !! 😀 #CretanCasaDePapel #KSN2019 #BeAPlatsourista #Yolo

Gepostet von Καλοκαίρι Στο Νότο am Montag, 3. Juni 2019

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις