Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Οι κούκλες της μάχης – Αυτές είναι οι υποψήφιες που αιχμαλωτίζουν τα βλέμματα [pics]

Εκλογές 2019: Οι κούκλες της μάχης – Αυτές είναι οι υποψήφιες που αιχμαλωτίζουν τα βλέμματα [pics]

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές, και τα επιτελεία έχουν… πάρει φωτιά. Δείτε μερικές από τις πιο εντυπωβσιακές συμμετοχές στις εκλογές 2019.

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές 2019… Είναι όμορφες, δυναμικές κι έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία στους τομείς που έχει επιλέξει η καθεμία. Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές διεκδικούν την ψήφο των δημοτών του δήμου Θεσσαλονίκης από διαφορετικούς συνδυασμούς, με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες.

H Βιβή Αναγνώστου είναι πολιτικός μηχανικός, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επιπλέον είναι επαγγελματίας βολεϊμπολίστρια και έχει αγωνιστεί στην Α1 Κατηγορία σε ομάδες όπως Γ.Σ. Ηρακλής Θεσσαλονίκης. Είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «Ναι στη Θεσσαλονίκη», του Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Η Πηνελόπη Αντωνίου είναι πολιτικός μηχανικός και εργάζεται στις Κτιριακές Υποδομές. Σπούδασε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, έχει καταγωγή από τα Γιαννιτσά, ενώ έχει ασχοληθεί και με το βόλεϊ. Είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «Μαζί» της Κατερίνας Νοτοπούλου.

Η Ιωάννα Μάρκου έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και εργάζεται ως διευθύνουσα σύμβουλος σε εταιρεία ανακύκλωσης. Έχει εργαστεί ακόμα ως dj, μοντέλο ενώ συμμετείχε σε ομάδα χορού. Είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «Συνέργεια πρώτα η πόλη μας» του Χάρη Αηδονόπουλου.

Η Αιμιλία Σαββάτη γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Έχει ασχοληθεί με το modelling και έχει πάρει μέρος σε μεγάλες επιδείξεις μόδας, ενώ έχει πραγματοποιήσει αρκετές φωτογραφήσεις. Είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Θετικά» του Μάκη Κυριζίδη.

Η Ναταλία Σλιάρα, γεννήθηκε στην Καστοριά, αλλά σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του ΑΠΘ, έζησε και δούλεψε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της στη Θεσσαλονίκη. Είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» του Σπύρου Βούγια.

Η Κατερίνα Σταμούλη, είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέα Δημοκρατίας και πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Κέντρου ΑμεΑ «Σωτήρ». Έχει έντονη κοινωνική δράση στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Είναι υποψήφια με τον συνδυασμό, «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» του Νίκου Ταχιάου.

Η Δήμητρα Χαριτίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου και εργάζεται ως εκπαιδευτικός. Έχει αγωνιστεί ως αθλήτρια βόλεϊ ενώ έχει ασχοληθεί και με την διαιτησία. Έχει θέσει ξανά υποψηφιότητα στις περιφερειακές εκλογές το 2014.

Πηγή: thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις