Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Ψήφισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός

Εκλογές 2019: Ψήφισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός. Κατά την άφιξη του χειροκροτήθηκε από πολίτες.

Ο κ.Ορφανός μάλιστα αστειεύτηκε αναφερόμενος στην επιλογή ψήφου για περιφερειάρχη, λέγοντας “είναι πολύ δύσκολο να επιλέξεις”

Μετά την ψήφο σε δηλώσεις του είπε: ”Σήμερα ψηφίζουμε για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, περιφέρεια,δήμο και κοινότητα. Στην κάθε κάλπη επιλέγουμε αυτό το οποίο επιδιώκει στρατηγικά.

Στο ευρωπαϊκό κοινοβουλιο να μεταφέρει την Ευρώπη του αύριο, στην τοπική αυτοδιοίκηση για την πόλη μας, μακρυά από κόμματα και χρώματα και την διέξοδο την οποία διεκδικούμε. Έχω πολύ θετικά συναισθήματα από αυτή την προεκλογική περιοδο. Έγινε ένας διάλογος αντάξιος της Θεσσαλονίκης. Θέλω να συγχαρώ τους συνυποψηφιους μου για αυτή την κοινή πορεία που είχαμε στη συζήτηση για τα προβλήματα της πόλης, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον.

Από την άλλη πλευρά για εμένα ήταν η πιο συναρπαστική προεκλογική περίοδος που έχω κάνει. Ευχαριστώ πολύ τους συμπολίτες μου για τον τρόπο που με υποδέχθηκαν. Είναι φανερό ότι η πορεία που θέλουμε να φτιάξουμε είναι αντάξια της Θεσσαλονίκης και των πολιτών της. Όσον αφορά εμένα, αυτό που είπα σε όλη την προεκλογική περίοδο θα το κάνω. Από την άλλη πιστεύουμε ότι η Θεσσαλονίκη το δικαιούται, οι πολίτες της το αξίζουν και διεκδικούμε η Θεσσαλονίκη να γίνει πρωταγωνίστρια,πρωτεύουσα στα βόρεια και ανατολικά μας”.

πηγή: seleo.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις