Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Σάρωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου – Βατερλώ για τον Ταχιάο στην Α’ Θεσσαλονίκης [pics]

Εκλογές 2019: Σάρωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου – Βατερλώ για τον Ταχιάο στην Α’ Θεσσαλονίκης [pics]

Πρωτιά για την Κατερίνα Νοτοπούλου στην Α’ Θεσσαλονίκης. Ποιοι έμειναν εκτός βουλής μετά την ενσωμάτωση της στραυροδοσίας…

Η Κατερίνα Νοτοπούλου κέρδισε το προσωπικό της στοίχημα στις εκλογές, αφού όχι μόνο κατάφερε να εκλεγεί, αλλά κατέλαβε και την πρώτη θέση, ανάμεσα στους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ.

Με την ενσωμάτωση στο 99,80% η Κατερίνα Νοτοπούλου καταλαμβάνει την πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Γιάννη Αμανατίδη. Ακολουθούν ο Χρήστος Γιαννούλης, ο οποίος επίσης πέτυχε εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ο Κώστας Ζουράρις και ο Αλέκος Τριανταφυλλίδης.

Εκτός μένουν οι νυν βουλευτές Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Μάρκος Μπόλαρης, Αναστάσιος Κουράκης και Νίκος Παρασκευόπουλος, όπως και ο προερχόμενος από την Ένωση Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης.

Η ΝΔ μπορεί να εκλέγει 7 βουλευτές στην ίδια περιφέρεια, όμως ανάμεσά τους, δεν βρίσκεται ο Νίκος Ταχιάος. Ένα μήνα μετά την ήττα του στις δημοτικές εκλογές, ο κύριος Ταχιάος τερματίζει 8ος.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα από την Νέα Δημοκρατία εκλέγονται οι Κώστας Καραμανλής (εκλέγεται χωρίς σταυρό), Κώστας Γκιουλέκας, Ελένη Ράπτη, Σταύρος Καλαφάτης, Στράτος Σιμόπουλος, Άννα Ευθυμίου και Δημήτρης Κουβέλας.

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις