Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές 2023 – Ηράκλειο: Απρόοπτο με λιποθυμία δικαστικής αντιπροσώπου στο Αστρίτσι

Εκλογές 2023 – Ηράκλειο: Απρόοπτο με λιποθυμία δικαστικής αντιπροσώπου στο Αστρίτσι

Οι εκλογές ξεκίνησαν με ένα απρόοπτο στην Κρήτη. Δικαστική αντιπρόσωπος κατέρρευσε και στο εκλογικό κέντρο σήμανε συναγερμός…

Σε εξέλιξη είναι από τις 07:00 το πρωί η εκλογική διαδικασία στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου Κρήτης, ωστόσο ένα περιστατικό που συνέβη στην ενδοχώρα του νομού κινητοποίησε τις δικαστικές Αρχές.

Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 07:00 και την εκκίνηση της εκλογικής διαδικασίας, στο χωριό Αστρίτσι του δήμου Αρχανών Αστερουσίων η δικαστική αντιπρόσωπος που είχε οριστεί δεν αισθάνθηκε καλά και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, άμεσα επιλήφθηκε η έφορος των εκλογών και αντικαταστάθηκε από τη λίστα αναπληρωτών δικαστικών αντιπροσώπων που υπάρχει στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου και η ψηφοφορία ξεκίνησε με μια μικρή καθυστέρηση. Πλέον όλα κυλούν όλα ομαλά.

Οι εκλογές στα Χανιά

Κανονικά και χωρίς να έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα προβλήματα εξελίσεται η εκλογική διαδικασία και στα Χανιά. Σ’ όλα τα εκλογικά τμήματα προσήλθαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι , ενώ και σε αυτή την εκλογική διαδικασία υπάρχουν ελλείψεις στη σύνθεση των εφορευτικών επιτροπών.

Στην Περιφερειακή ενότητα Χανίων θα ψηφίσουν 143.879 εκλογείς σε 338 εκλογικά τμήματα στα οποία συμπεριλαμβάνονται και 2 ειδικά εκλογικά τμήματα ενώ 4 είναι τα τμήματα ετεροδημοτών.

Στην Π.Ε. Χανίων έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία 30 κόμματα, οι υποψήφιοι βουλευτές είναι 94 και οι βουλευτικές έδρες 4. Από τα 30 κόμματα τα 9 έχουν πλήρη σύνθεση 6 υποψηφίων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις