Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Εκλογές 2023 – Ροδόπη: Ζημιές σε εκλογικό κέντρο και καθυστέρηση στη διαδικασία

Εκλογές 2023 – Ροδόπη: Ζημιές σε εκλογικό κέντρο και καθυστέρηση στη διαδικασία
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Οι άγνωστοι δράστες στη Ροδόπη πρόλαβαν να απομακρυνθούν. Οι ζημιές που προκάλεσαν πήγαν πίσω την εκλογική διαδικασία. Οι εκλογές συνεχίζονται υπό το βλέμμα της αστυνομίας…

Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο της Σάλπης στη Ροδόπη. Πρόκειται για το 82ο εκλογικό τμήμα, που ψηφίζουν πολίτες στις σημερινές εκλογές.

Συνεργείο του Δήμου Ιάσμου στη Ροδόπη έσπευσε να αποκαταστήσει τις φθορές παρουσία δύο αστυνομικών από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών, η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε και συνεχίζεται ομαλά.

«Στις 08:00 το πρωί είχαν προσέλθει 11 ψηφοφόροι», δήλωσε στην ΕΡΤ η δικηγόρος – δικαστική αντιπρόσωπος, Σαλή Ζεηρά. Παρόντες, εκτός από τον γραμματέα και ένα μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής.

Οι πρώτοι, κυρίως ηλικιωμένοι πήγαν πριν την έναρξη των εργασιών στα κτήματά τους ή μόλις τελείωσε η Κυριακάτικη Λειτουργία.

Σημαντική και η συμμετοχή ατόμων που κατάγονται από τη Ροδόπη αλλά δεν μένουν μόνιμα. Έκαναν χρήση της καλοκαιρινής τους άδειας και ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα στον τόπο καταγωγής τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις