Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Εκλογές 2023 – Χανιά: Ντύθηκε νύφη και πήγε να ψηφίσει πριν το γάμο

Εκλογές 2023 – Χανιά: Ντύθηκε νύφη και πήγε να ψηφίσει πριν το γάμο

Ο γάμος της συνέπεσε με τις εθνικές εκλογές και εκείνη ήταν αποφασισμένη να ασκήσει το εκλογική της δικαίωμα στα Χανιά. Η νύφη κέντρισε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων…

Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία και άρχισε να περιμένει τη νύφη. Εκείνη απαστράπτουσα έφυγε από το σπίτι της, στα Χανιά αλλά δεν πήγε κατευθείαν στον εκλεκτό της καρδιάς της. Οι εκλογές βρίσκονταν ακόμα σε εξέλιξη και αποφάσισε να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα. Μπήκε σε εκλογικό κέντρο, συνοδευόμενη από φίλες της, πήρε τα ψηφοδέλτια, μπήκε στο παραβάν και έριξε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη. Το «στήσιμο» της νύφης στον γαμπρό έχει γίνει viral και συνοδεύεται από τις παρακάτω εικόνες.

Κατά τη διάρκεια των εκλογών, πολλές ήταν οι εικόνες με γαμπρούς και νύφες που πήγαν να ψηφίσουν, αμέσως μετά το γλέντι του γάμου, νωρίς το πρωί, σχεδόν μόλις άνοιγαν τα εκλογικά κέντρα. Στην παρακάτω περίπτωση, μια μέλλουσα νύφη έκανε τη διαφορά καθώς πήγε να ψηφίσει με το νυφικό, πριν το γάμο της.

Η Ελένη, ντύθηκε νύφη και στον δρόμο για την εκκλησία, που την περίμενε ο καλός της για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, πέρασε από το εκλογικό κέντρο της Χρυσοπηγής για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα.

Η ίδια συνοδευόμενη από τις φίλες της μπήκε με το νυφικό στο εκλογικό κέντρο, προκαλώντας όπως είναι φυσικό την έκπληξη της εφορευτικής επιτροπής και όσων βρίσκονταν εκεί.

Η νύφη έφτασε στο εκλογικό κέντρο στις 17:25 ενώ ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τις 18:00 απόγευμα στον Άγιο Γεράσιμο στα Νεροκούρου στα Χανιά.

Ο Nίκος, ευτυχώς δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ, αφού η Ελένη έφτασε στην εκκλησία με καθυστέρηση μόλις 10 λεπτών. Στη συνέχεια το ζευγάρι βάφτισε και την κόρη τους και της έδωσαν το όνομα Μαλαματένια.

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις