Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Εκλογές – Κρήτη: Το μαύρο δάκρυ της κουμπάρας – Κάποιοι έπαιζαν με τον πόνο της!

Εκλογές – Κρήτη: Το μαύρο δάκρυ της κουμπάρας – Κάποιοι έπαιζαν με τον πόνο της!

Δεν έχουν τέλος τα περίεργα και τα ευτράπελα των εκλογών, σε ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, μία γυναίκα, η μοναδική στην εφορευτική επιτροπή σε εκλογικό τμήμα της Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο, κλαίει, οδύρεται και παρακαλάει τον δικαστικό αντιπρόσωπο να μπορέσει να αποδεσμευτεί καθώς μαζί με τον σύζυγό της, είναι σε λίγες ώρες κουμπάροι σε γάμο!

Δυστυχώς όμως για εκείνη, ο δικαστικός αντιπρόσωπο δεν της το επιτρέπει και έτσι η μέλλουσα κουμπάρα είναι αναγκασμένη να… λουστεί τις εκλογές.

Ηράκλειο: Δεν ήθελε να μπει μόνος στο παραβάν

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο γιος επέμεινε να συνοδεύσει τον πατέρα του και μέσα στο παραβάν, επικαλούμενος προβλήματα υγείας του υπερήλικα.

Ο δικαστικός αντιπρόσωπος του απάντησε ότι κάτι τέτοιο το απαγορεύει ο νόμος και ότι όλοι μπαίνουν μόνοι μέσα στο παραβάν.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η ένταση δεν άργησε να έρθει, η μία κουβέντα έφερε την άλλη και ο γιος του υπερήλικα, σύμφωνα πάντα με αυτόπτες μάρτυρες, έπιασε τον δικαστικό αντιπρόσωπο από το πουκάμισο!

Ευτυχώς χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων, αλλά και του αστυνομικού που είχε υπηρεσία στο εκλογικό κέντρο, το επεισόδιο έληξε χωρίς να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις